Emine0505 Bebenin 4 bucuk aylik surekli agliyt gozlerindn yas cikana kadar kulgina baktrdk bisey yok dedi ama surekli disdn bukdr dusunmiyrz cok caresizim sizce normalmi
Deletedmom245 Emine0505 Atak döneminde olabilir misiniz? Biz de 4. Ay atağındayken sebepsizce ağlıyorduk herşeye🤦🏻♀️
Seda_123 Emine0505 İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi kızımda geçen hafta öyleydi ne çekti yavrum hep ağlıyordu uykudan ağlayıp uyanıyordu sancısı oluyordu antibiyotik kullandık geçti çok şükür
Emine0505 Tugyasyaz doktara gotrdm kulagin bakti bisey yok dedi ama cocuk surekli kulagini cekiyr vede surekli agliyr avazi ciktigi kadar artik normal degil dis bukdr yaparmi
Emine0505 Emine0505 cok zor zamanlar geciyrm tuvelete gitmeye vaktim yok ge tek bakiyrm esim gorevlere gidiyr
Emine0505 Seda_123 bbebeim 4 ay 17 gunluk yaparken ahlamiyr amaidrar kokuyr surekli agliyr gulmesine hasret kaldm valla😔 ben bir idrar testi yaptiraym
Seda_123 Emine0505 Benim bebeğim çok neşeliydi gülerdi ama bi anda geçen hafta hep ağladı ateşi cıktı doktora götürdük hemen antibiyotik kullandık hemen faydası oldu çok şükür
Emine0505 Seda_123 anldm cok saolum acaba meyi var diye kendimi yiyrm tek basima bakiyrm esim gorevlere gidiyr cok zor gercktn atak falan diylr ama imsan gozleriimdn yas akita kita aglmazki