meelisaa Kızlar yarin uzun sureli dışarı çıkmam gerekiyor. Bebegim beni emmiyoe bende anne sütünü sağarak veriyorum bunu disarda uzun süreli nasil saklarim? Yani iki biberon falan sagip biberona koysam diyorum kac saat biberonda kalabilir dışardayken
K34bra meelisaa 3 kural var saglık bakanlığının yayınladığı sağdığınız süt dışarda 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay
Deletedmom276 meelisaa sütler aynı ısıya gelince tek kapta saklayabilirsiniz. Dışarıda oda sıcaklığında 3 saat ömrü var, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay, tam donanımlı derin dondurucuda 6 ay. Ama aynı sıcaklığa geldiğinde birleştirmeniz gerekiyor.
Cagansen Dışarıdayken anne sütünü 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklayabilirsiniz ama havalar çok ısındı 3 saat uzun bir süre olabilir
meelisaa Kizlar bende simdi arastirdim eksimedigi sürece 6 saate kadar disarida kalabilierdiye okudum
UraSsmom meelisaa Bu sıcaklarda 3 saat bile çok fazla. Pet şişeleri dondurup biberonla aynı kutuya yada poşete koyabilirsiniz biraz idare eder bence