mrvt01 Oğlum 8 aylık oldu otururken devriliyor arkaya sağa sola. Belki 10 dk oturuyor desteksiz. Ne yapmalıyım oturabilmesi için. Emeklemeye çalışıyor çabalıyor ama çok beceremiyor. Acaba motor becerilerinde bi sıkıntı mi var . Bilgisi olan var mi?
Alpkerem mrvt01 bi arkadaşımında öyleydi vitaminlerine falan bakılmış herşey normal çıkmış en sonunda Doktor senin oğlan rahatına düşkün istemiyor oturmak 9 aylık olana kadar bekle tekrar gel demiş şimdi 16 aylık yürümeside geç oldu benim oğlum 6 aylık oturdu hee çocuk farklı
espalp mrvt01 başka bir başlıkta konuşuluyordu az önce 9 aylık olduğunda oturamıyorsa mutlaka doktor görmeliymiş
nursenozcan Benimde öyle. Kızım 7 aylık oturamıyor otursa bile öne doğru düşüyor. Bi sıkıntı YÖK da zamanla otururlar insallah
Happyparent 10 dk oturuyorsa sıkıntı göremedim. Sonra yoruluyor olabilir ve kendini atıyordur arkaya sağa sola
Ozgesert Ben de çok tedirgin olmuştum 8 aylıkken dediğiniz gibiydi 8,5 aylıkken oturdu zaten 9 aya kadar zamanı var o zamana kadar oturuyorlar zaten genellikle 15 günde çok şey değişiyor üzülmeyin bir de emeklemeye başlayınca daha güzel oturuyorlar