Burcubyk55 Atarax kullanan var mi huysuz huzursuz uykusuz olan bebeklere kullanılıyormuş doktor tarafından önerilen var mi acaba ?
Hapyy Burcubyk55 pasiflora diye bı ilaç onerilmisti bana ama denemedim istersen araştır yada doktorunla görüş
Yildizim Burcubyk55 Bizim doktorumuz önermedi. Bildiğin psikolojik bir ilaç demişti. Uykudan ziyade çocuğu sersemleştirir demişti
Thesra Burcubyk55 Uyku gerilemesi yaşadım süreçte inanılmaz mahfolmuştum doktor önerisiyle kızımda kullandım ve iyiki kullanmışım ikimizde çok rahat ettik resmen.Her şey düzene girmişti eğer size de öneriliyorsa kullanın inanın her iki tarafın da sağlığı için iyi oluyor
Burcubyk55 Hapyy bende yaramamasindan korkuyorum ztn doktor da önermedi hiç bi sağlık problemi yok çok şükür ama 1 yaş sendromu denen illet mahvediyor bizi
Burcubyk55 Yildizim evt bizim doktorumuzda önermedi uyku yapıyor dedi zaten uyku yapsın diye vermek istedim geceleri hiç uyku yok diyebilirim yatırdığım an kalkıyor zombi gibi cocuk resmen.
Birkoalaanasi Bir alerji ilacıdır. Yaklaşık 10 yıldır hapını kullanıyorum alerji dönemlerimde. Evet inanılmaz uyku yapıyor, içtiğin anda uyumama şansın yok. Ayrıca o uykumak değil resmen bayılmak.
Burcubyk55 Thesra neguzel ya adiniza sevindim. Benim sagligim bozuldu resmen hergun bas ağrısı uykusuzluktan ayakta durmaya calisiyorm. Ama doktor önermedi anlamadım bende napicagimi sasırdım 🤷♀️
Zeynepalya_ve_annesi Burcubyk55 ben kendim kullanılarak iyonu 5 senedir allerjik astımım için 10 saat aralıksız yatırıyor beni bebeklere kullanımınuygun değil zatenlerin olarak allerjik olan bebeklere depodan daha iyi gelir tavsiye olarak söliyim
Maviayak Burcubyk55 benim doktor bi arkadasim kizina iciriyordu.hatta cocuj 3 4 yasina geldiginde uyunasini istedigi zaman bile iciriyprdu..bana da tavsiye etmişti ama alamadim daha
Yyyenianne Burcubyk55 alerji için verdi doktor fakat içeriğini okuyunca kullanmadım kremlerle devam ettim ekşi sözlükte uyku sorunu yaşayanlar kullanıyor sakinleştirici falan yazıyordu kremler işe yaramasa mecbur kullanacaktım ama
Minnakseven Burcubyk55 depresyon zamanlarımda kullanıyordum yatıştırıcı bildiğin büyük konuşmuyorum ama vermem kızıma masum değil bence
Mom8 Burcubyk55 oğlum 9 aylıkken ameliyat oldu. Narkoz geçmeye başlayınca ortamdan korkmuş uyuyamaz olmuştu. Doktor atarax verdi 2 3 kez kullandık çocuğun sersemledi yine uyuyamadı ama kafası hep yastıktaydı çok ağır geldi bıraktık
attbianne Burcubyk55 antibiyotik alırken alerji riski için yazmıştı sadece o dönemde kullandım antibiyotik bitince bıraktım ağır bı ilaç