Mires Ayaklanmaya başlayınca çok zor oluyor diyorlardı inanmıyordum abartıyorlar diyordum.🤦♀️2-3 gündür inanılmaz hareketlendi koltuklardan tutunup kalkmaya başladı. Patır patır emekliyor her yere saldırıyor özellikle de kablolarla zoru var🤣🤣 Hızına yetişemez oldum bugün 2 kere kafasını vuracakken son anda tuttum. 9 ay 20 günlük oldu kızım. Siz neler yapıyorsunuz anneler?? 😄💃💃
mom0989 Mires 9 ay 17 günlüğüz canım ama emekleme yok ayağa kalkma yok sadece ayakta duruyor birde geri geri gidiyor. Kabloları çok seviyor nerde görse tutup çekiyor. Bıcır bıcır konuşuyor 😂
Esra79 Mires 9 ay 12 günlük emekleme yok çok tembel sürekli yuvarlanıyor işim oldugunda yürüteçe koyuyorum çekmeceleri açıyor 🙄 aksam 9 da uyuyor sabah 7 de ayakta gündüz 1 kez uyuyor hep oyun istiyor
Mom8 Mires 3 ağustos doğumlu kızım. 8 dişi var köpek dişleri şişmiş durumda. 7.5 aylıkken oturma dönme emekleme hepsi aynı anda başladı 1 aydan fazladır koltuklara tutunup yürüyor 1 dk durmuyor. Doğduğundan beri aşırı hareketli. Çekmece karıştırıyor her yere tırmanıyor hep peşindeyim Anne sütü + ek gıda alıyor. Sabahları çok erken uyanıyor gündüz 1 kez uyuyor gece uykusuna 8 buçuk 9 arası geçiyor aklıma gelenler bunlar 🙄
Birkoalaanasi Yürüse daha rahat olurum sürekli koala olmak zorunda kalmaz demek ile hata yapıyorsam demek ki 🥀
Mires Birkoalaanasi çok büyük bir hataymış yürüyünce rahatlarım diye düşünmek😄 yorulmuyor da anam bütün gün peşinden koşuyorum🤦♀️😂😂
Devrim Birkoalaanasi tospik bir bebe ise İnsan rahatlıyor. Yani ben rahatladım şahsen. Çocuk da rahatladı yürüdü egzersiz yaptı. Sıkıntı olacak sivri kırılacak ne varsa ortadan kaldırmak ve kaldıramadıklarımızı güvenilir hale getirmek yeterlidir. O kadar büyük sorun değil bence. Kuduruk bir bebe benimki. 22 aylık 🤓
Dilekb Birkoalaanasi valla ben de yürüse keşke diyorum ama daha ne sürünme ne emekleme hiçbiri yok.. sürünsün diye yüzüstü şekilde ayaklarından ittiriyorum sırtüstü dönüyo sırıtarak 😁
Mires mom0989 benimkide yeni emeklemeye başladı zaten ama ayağa kalkmaya bu kadar erken başlayacağını düşünmemiştim yere koydum oynasın diye telefona dalmışım kafamı bi çeviridim koltuktan tutunmuş ayakta duruyor şok oldum🤣🤣
Mires Esra79 benim ki gündüz 2-3 kere uyuyor çok mu uyuyor acabs 1 er saat uyuyor hep gece de 12 den aşağı yatmıyor 😒
Betiferi34 Esra79 bizde 9 ay 11 günlüğüz birgün var aramızda😄 uzun zamandır emekliyo.yaklaşık 10 gündür de tutunarak kalkıyor.çok seviyor ayakta dursun.terlik ve kablo hastası.bizimki yürümek için can atıyor.bunları yaparken hala dişimiz yok ama😂
Dilekb Esra79 9 ay 24 gunluguz bizde de emekleme yok. 🙄 8. Dişimiz çıkıyor hem de arka azı dişi. Gündüz 2 kere uyuyor.
Mom9 9.5″"aylık bol bol yuvarlanıp bülbül gibi şakıyoruz. Hala 3uyku yapıyoruz. Gecr uykuları bazen bozuk. 3 diş var gerisi de yolda galiba. İştahımız iyi maşallah
mom0989 Mires biz de dişte yok 😂 ama işi gücü alkış oynamak kafa sallamak her sese oynuyor 😂😂 sabah uyanıyor alkış yatıyor alkış yapıyor. Uykumuz iyi doğduğu günden beti Şükür. Gündüz 2 uyku yapıyor eğer 1 uyku yaparsa gece uykusuna yattığında gündüz sanıyor uyanıyor illa 2 yi tamamlayacak 😂😂
Esra79 Mires gündüz uykularını azalt benımkıde önceden öyleydi 12 1 den aşağı uyumazdı gündüz uykusunu en fazla 2 yapıyorum en son uykusu 2 de yatıp 3 de kalkmak oluyor zaten 6 saat de baya yoruluyor banyo rutini olusturduk hergun banyodan sonra dırek yatırıyorum hem cabuk uyuyor 5 dk da hemde bana zaman kalıyor
Hoz34 Mires nıye çok olsun gayet ii benımkıde üç defa bazen dort ve akşam en geç dokuzda uyuyo sızınkı çok geç uyuyo benımkı tüm gun içinde en fazla üç saat uyanık kalır
Mires Esra79 ama uykusu geliyor canım gözlerini ovuşturuyor ne yapmam lazım uykusunu azaltma için acaba
Betiferi34 Esra79 gece uykumuz doğduğundan beri çok kötü.gece 1-2 saat anca uyuyor.sabah çok erken kalkıyor zaten.ama gündüz 2 defa uyuyor.gündüz uykuları değişiyor bazen 2 şer saat uyuyor bazen 1 er saat
Esra79 Mires ben oyun oynuyorum bırde bebek arabasına koyup kapının önünde dolaştırıyorum tabi sokak kalabalık değil çok sakin. Yani oyun oyna kapıya çıkar tabi pat diye olmuyor bende 1 hafta uğraştım o zaten zamanla alışıyor ben bugun mesela 6 da şekerleme yapsın dıye uyutmaya çalıştım hemen anladı ve kalktı oturdu uykusu olmasına ragmen uyumadı saatını bekledı bıldıgın alıstırman lazım zamanla
zeynepalp 9 ay 22 günlük, 6 tane dişi var, emeklerken uçuyor😂, heryerden tutunup kalkıyor, çekmecelere parmağını sıkıştırıyor. Kazalara başladık bile 😄 alkış yapmaya başladı bugün de😍 müzik çalınca da kafayı sallıyor zibidi 😂😂
Minejjan 9ay 24 günlük 6 diş var,emekliyor, sıralıyor, tutunup kalkıyor Baba dede anne mama hadi diyor Yerden bulduğu cercöpü itinayla yiyor 🥵 14.400 kilo erkek bebek 🌹
Mires Minejjan maşallah canım baya tombik bir bebek🙂 benim kızım 8 kilo biraz cılız duruyor ama zaten zayıf doğdupu için doğum kilosuna göre iyi diyor doktorumuz🙂