bebisanne Dün amelıyat oldum bugün eve geldim . Ne yiyebilirim ? Ve yememem gereken seyler nedir bilginiz var mı. Çorba önerir misiniz mercimek mesela
Huzurum42 bebisanne dr bana kati yiyebilirsin demişti sezeryandan 6.saat sonra kabiz olma demisti ilk mercimek corbasi ictim
Aksa bebisanne mercimek, nohut, pirinç pilavından uzak dur demişti doktorum bende 10 gün oldu ameliyolalı, hiç kabız da olmadım gaz sıkışması da yaşamadım kayısı suyu çok içtim ve bir de su, yoğurt, ıspanak, muz ve nar hariç bütün meyveleri yedim.
Serap5 bebisanne ancak 1 hafta sonra herşey serbestti ama mercimek kesinlikle gaz yapar sebze tüketin bu dönemde yayla çorbası şehriye tarhana bunları içebilirsiniz
MervElizan bebisanne Ben hoşafı çok yedim. Tuvalet e de kolay çıkabilirsiniz hoşaf yiyin karın şişliğinizde iner
Smsek13 bebisanne hoşaf, Bol bol su Bulgur pilavı Patates yemeği Et, tavuk Kayısı suyu Kuru yemiş Havuç Kabız olmaktan sakın o yüzden bu tarz şeyler yazdım kabızlık aşırııııı fena kayısı yemeyi kesinlikle ihmal etme, birde su. Sütün her türlü gelir zaten çok yemekle alakası yok☺️
Saglamzehra90 Bence bolca yogurt et suyu na tavuk suyuna corbalar ye 1. 2 gün corba agirlikli beslen miden dinlensin biraz bol su👍🏼
Nnzhktt bebisanne canım gaz yapacağını düşündüğün şeyleri pişirirken bi çay kaşığı kimyon bi çay kaşığı şeker at bana annem öyle yaptı hiç gaz sıkıntımız olmadı bol bol sıvı almaya bak tatlım