Sedamert-2 Kızlar Doğum lekesi olupta geçen anneler var mı nezaman geçer en erken bebeğim 50 günlük hala aynı iki kaşın arasında var kendi doktorumuz 2 yaşına kadar geçer diyor biran önce geçsin istiyorum 😔
Deletedmom245 Sedamert-2 Doğum lekesi mi kırmızı renkte olan gül lekesi mi? Çünkü genelde doğum lekeleri kahverengimsi oluyor ve geçmiyor. Gül lekeleri kırmızımsı pembemsi oluyor ve evet bir süre sonra geçiyor. Doktorumuz öyle demişti☺️
Usakliomer Sedamert-2 bizde de var güllerin acma zamaninda belirginlesiyormus bizim bu sira kizardi yine 14 aylik hala var gecmedi
Arasannesi Sedamert-2 o gül lekesi bızde de var ve 2. Ayın sonunda belırgınlestı oncesınde yoktu gormedık düşünün daha yenı yenı farkedıldı ve cok sasırdık.kırmızımsı olmus ensedekı sacların altında.gecıcı oldugunu bılmıyordum ben kalıcı dıye bılıyorum ama
Sedamert-2 Gül lekesi kırmızımsı ama çok belirgin tam kaşın ortasında olduğu için çok belirgin yüzünde
Gulgugul Sedamert-2 benim kiziminda öyleydi tammiki kasının ortasında 7 ayı geçti azaldı baya doktor 2 yaşına kadar azalır dedi
Deletedmom245 Sedamert-2 Benim doğum lekem var 25 yaşındayım hala da var☺️ Kahverengi, ama kuzenimde gül lekesi vardı pembemsi o 3 yaşındaydı geçmişti şuan iz vs hiç birşey yok🌸
Sedamert-2 Deletedmom245 inşallah bizimkiside geçer yüzünde olmasa hiç önemsemem ama tam alnının ortasında olunca hep gözüm oraya takılıyor
Arasannesi Sedamert-2 doktora gosterdım bızımkını de gül lekesi dedi sonradan olustu dedım yorum yapmadı cokta anlamadı güle benzıyo dedı sız cocuk doktoruna mı sordunuz geçicimi kalıcı mı dıye yoksa cildiye falan mı baktı
Sedamert-2 Arasannesi çocuk doktorumuz dedi bize dermatolojiye göstermenize gerek yok hiç geçici bu dedi ama yinede içim rahat değil kullanabileceğimiz birşeyde yokmuş anne sütü sürdüm biraz ama bişey değişmedi
Arasannesi Sedamert-2 anladım bende bır doktora daha sorayım o gıttıgımıze cok guvenemedım cok bılıyomus gıbı gelmedı gozume