bilbakalim Hanımlar kaynanamlara istanbuldan izmire gideceğiz bahçede çocuk rahat etsin hava alsın diye fakat kızım arabada asla durmuyor 9 buçuk aylık 5 dakika sonra ağlama krizlerine giriyor ne yapmalıyım nasıl çocuğu tutabilirim fikriniz var mı
Deletedmom278 bilbakalim Yanınıza oyuncak alın mümkünse sık sık mola verin. Zaten istanbul izmir arası çok değil.
Hohomoromu bilbakalim benım kızımda oyleydı ya ne bebek arabası ne normal araba 1 yasına kadar hoc bırınde durmadı yola cıkmanızı uyku saatıne denk getirin en azından biraz aglar sonra uykuya dalar uzerıne rahat bıseler gıydırın enınde sonunda uyur😁
Merve bilbakalim canım şöyle yapıyoruz biz kızımda 10 aylık. İlk 10 saatlik yolculuğumuzda 44 günlüktü. Gece çıkıyorduk. Uykusuna denk getirelim diye 10 gün once gündüz çıkmak durumunda kaldım. Bol bol oynattım yol boyu şarkılar söyledim. Zaman zaman uyudu zaman zaman kustu ama genel olarak iyiydi. Benim kızçem 1 saniye bile durmaz yerinde
bilbakalim Hohomoromu uyku saatide belli değil tam diş dönemi en maceralı zamanda başımıza iş aldık 😂
bilbakalim Merve dediğiniz gibi yapıcam zaten 3 buçuk saat ama kaç kere dururuz bilmiyorum kaç saate gidilir hepsi muamma 😂
haticed_ bilbakalim Biz de Artvin’den Antalya’ya gidicez inşallah oyuncak işe yarar b planım yok çünkü😬
Merve bilbakalim oy oy biz 10 saat gidiyoruz. Gözünüzde büyütmeyin her şey çok keyifli bebeklerimizle
Neset bilbakalim uyku saatine denk getirdim böylelikle uyudu 2 saat sonra uyanınca emme faslı. Telden video filan açtım öyle bitirdik yolu. izmir den çanakkale ye 4 saate varıyoruz çok sorun olmuyo
Simal34 bilbakalim ben her mola da bir oyuncak alıyordum resmen çünkü sonraki molaya kadar o oyuncağı çoktan kırmış oluyordu ama ben kızımı hep araba yolculuğuna alıştırdım biraz da 25 günlükken başladı kızımın araba yolculukları ve genellikle ilgisini çekeceği oyuncak ek gıda alıyorsa aperatif öğünler hazırlayıp verebilrsnz eline