Saadetkaan Amacim asla kiyaslamak degil bugun kontrolde doktorumuz biraz geriden geliyor dedi ve 15 gundur hastaydik yaklasik 680 gr vermisiz bu surecte kesinlikle kilo onemli degil öncelikli olarak saglikli olsun yeter ama istr annelik içgüdüsü boy ve kilo 7 aylik bebeklerde ne kadar
Melike09 Saadetkaan 7 ay 10 günlük aylardır dr gitmiyorum. Evde kendim tartıya koyuyorum benim kızımda kilo veriyor. Ama dönme emekleme çalışması derken çok hareketlendi. Normal kilo vermesi. Alımı durdu boya da gidiyor.
kokusudalin Saadetkaan biz 6 aylikken gittik doktora 9 kiloydu cok sukur kilosu iyi birseyi yoktu bugun 7 aylik olduk tartılmadı daha ama bende kilo verdi diye görüyorum hareketli yerinde durmuyor sanırım dis çıkacak onunda etkisi var surekli bu cocuk niye zayıfladı diyorum eşime. Tabiki kilo önemli değil almamis olsa pek dert etmem ben ama vermis olmasi düşüncesi insanı üzüyor. Kendini sucluyor insan istemsizce.
haticed_ Saadetkaan Oğlum 9 kilo en son boyun 74 cm idi yanlış yazmışım az evvel😇. Muhtemelen emeklemeye başlayınca falan kilo vermeye başlayacak. Hastalık sebebi ile zayıflaması normal bence. Toparlar annesi 🌸 Doktorunuzun tavsiyeleri varsa onlara mutlaka uyarsınız zaten…
ozgegcmn10 Saadetkaan Aynı durum söz konusu.. bizde reflüden dolayı kilo alamıyorduk bide hareketlenmeler başlaynca zayıfladı Şuan 7aylığız 7,100 kilosu İster istemez karşılaştırma yapıyoruz ama bebeğin keyfi yerinde ve mutluysa kiloyu çokta sorun yapmayın. Sonuçta her bebeğin gelişimi kendine özeldir. Önemli olan sağlığı☺️
Saadetkaan Melike09 bizdede durumlar ayni hastalikti vs derken kilo verdik bugunde doktorumuz oyle diyince uzuldum haliyle boyumuz 74 cm bizde boya verdik galiba
FulyAtik 6 aylik kizim 7800 70 cm sanirim ev ölcümleri, cuma günü dra gideceğiz net bilmiyorum simdilik sadece bilgi amacli söyledim, post uste ciksin diye
_Sseyda_ Benimde oğlum 7 ay 8 günlük aylardır doktora gitmiyorum kendim evde tartıyorum şuan 8 kilo 100 gr normal mi değil mi hiç bir bilgim yok benide bilgilendirirseniz sevinirim