aynurguleryuz Kızlar merhaba.cocuguma yeni beşik almak istiyorum.sizce park beşikmi,yoksa büyüyen beşikmi?2 yaşına kadar kullanmak istiyorum.
Arasannesi aynurguleryuz park beşik derım kesınlıkle cok memnunum baya rahat oluyo ıstedıgım gıbı cekıyorum tasıyorum kaldırıyorum falan.kraft calıpso 2 kullanıyoruz baya arastırarak aldım her açıdan en ıyısı bu oldugu ıcın bunda karar kıldım
aynurguleryuz nilbuglem yerim müsait ve yatak var odasında.bizimle yatak odasında uyuması icin beşik kararsız kalmışım
Seydameva aynurguleryuz kg ile alakalı genelde onlar mesela bizim ki 15-20 kg arası taşıyor yaklaşık 3-4 yaşa kadar kullanılabilir ama bebek çok kgluysa ayrı tabi 😊
Deletedmom245 aynurguleryuz baya geniş ben yatsam daralmam sanırım 😄 ek katında 9 ay alt tarafında ise 4 yaşına kadar falan yatabileceğini söyledi aldığımız mağaza görevlisi.
Seydameva aynurguleryuz belli bir aydan sonra kg alışı baya azalır 😊 yürüme ve emekleme döneminde zayıflarlar genellikle yani şöyle ki 7 aylıkken 15 kg bebeği olan arkadaşım vardı bu tarz bir kg 🙈 bence en az 3 yaşına kadar yine yatar 😊
Dildeniz aynurguleryuz park yatak alın bence ben çok memnunum beşik almışım sallananlardan boşuna almışım çok kullanamadım bile
Sltan45_a aynurguleryuz ben büyüyen beşik aldık kızım yatmıyor. En güzeli park valla istedigin yere çek