gulguzeli Birkizbirerkekannesi benim yeğenim oldu geçen yıl dr ferda şenel çok araştırmışdi kardeşim en iyisi diye gittiler gerçekten de işin de başarılı bi dr sonrasın da sorun yaşamadılar diye biliyorum
araskuzumm0918 Birkizbirerkekannesi vedat ali canoğluna yaptırdım 6 aylıkken,çok araştırdım içime sinen bir de oldu ,bir sorunda yaşamdık,klipsli yapıldı,zaten klips sünnet ilk üreten dr klipsini
Saadetkaan Birkizbirerkekannesi kesinlikleacibadem serdar tekgul harika bi doktor ve ekibi inanilmaz ilgili
Cktha Birkizbirerkekannesi ferda şenel klipsli sünnet çok rahat oldu hele ki bu dönem de daha uygun olur
Birkizbirerkekannesi araskuzumm0918 hemen bakayım kendisine ☘️ eğer özel olmaz ise ucreti ne kadardı acaba?
Ayazbilge Ben a life da yaptırdım. Çok memnun kaldım. Dört Aylık dı. Bizimkini ürelog yaptı. Galiba mesut Du adı tam bilemedim kusura bakmayın
Birkizbirerkekannesi Ayazbilge ben de erken yaptıracaktim pandemi vs derken kaldı 7 aya girecek artık yaptırayım diuorum.. özel olnaz ise ücreti nedir acaba ? Klipsli mi dikişli mi oldu ?
Ayazbilge Birkizbirerkekannesi dikişli oldu ama kendiliğinden gecti canım ücreti 600 TL ydi mart ayında
Ky06 İlgin tıp merkezi- Onursal Yıldız. İki aylıkken yaptırmıştık memnun kaldık. Herhhangi bir zorluk veya sorun yaşamadık.
Merveayazz Birkizbirerkekannesi ilgin tıp merkezinde doktor onursal beye yaptırdık dikişsiz sünnetti bizim ki 2 aylıkken oldu sadece ilk gün biraz ağladı ertesi gün hiç bişeyi kalmamıştı