Yaseminemirmemo Birsey sorcam sizin cocuklarinizda kulak arkasinda beze varmi merak ediyorum doktora goturcem sizede bir sormak istedim
Hilayse Yaseminemirmemo evet var büyüme yoksa sorun değil lenf bezleri , büyüme siz konusu ise patalojik incelenmeli
Yaseminemirmemo O nasil birsey derken kulagin arkasinda beze demek istedim cok gorunurde degil ama kucuk beze
Arin31 Yaseminemirmemo merhaba benim bebeğimde vardı nohut kadardı ellediğimde farkediliyordu doktora gittim doktor endişelenme çoğu bebekte oluyor geçer dedi ve geçti çok şükür
Yaseminemirmemo Arin31 cok sukur cok sevindim ben biraz tedirgim oldum oyuzden tesekkur ederim yardimci oldugun icin
saadet28 bnim oğlum da vardı ensesinde doktora götürdum bazı bebeklere aşılar beze yaparmış zamanla kayboldu şuan 5 yaşına girecek
Yaseminemirmemo saadet28 vallaha sevindim bende tedirgim oldum onceden gitmis doktora ultrosan felan cekildi bazi cocuklarda oluyor dedi doktor gecer dedi bende ne biliyim sizelere sorayim dedim cok tesekkur ederim sizlere