bayankitapkurdu Oğlum55 günlük 3 gündür gündüzleri asla uyumak istemiyor ve çok kötü ağlıyor. Gece 3,5-4 saat aralıksız uyuyor. Be yapacağımı şaşırıyorum. 2.ay atağı mı acaba 🥺
Ssultannn bayankitapkurdu al benden de o kadar 62 günlük benimde gece 4 saat falan uyuyor sonra sabaha doğru bir saat uyuyor sonra gündüz uyutana kadar susmak bilmiyor asla susmuyor ya dünden beri gündüz uyuduğu da on dakika doktoru aradım bugün yarım ölçek calpol verdim sonra sustu bebeğim ya biyeri ağrıyodu heralde
Dnzkcmz96 bayankitapkurdu al bizdende okadar ya 50 günlük bizimkside bugün ilk defa böyle birseye rastgeldim. Sürekli huysuz uykusu var uyumak istemiyor karnını tok altı temiz ama sürekli ağlıyor allahım cıldırıcam🤦🏼♀️
iremceren bayankitapkurdu muhtemelen atak ortalama 1 hafta 10 gun oyle devam edip sonra duzeliyo her sey bir anda
bayankitapkurdu Ssultannn ya ben de versem mi azıcık acaba. Ben de doymuyor sütüm yetmiyor diye düşünüyordum. O kadar uykusu var ki emmeye başlayınca 5 dakika sonra uyuya kalıyor en fazla 15-20 dakika tekrar uyanıyor
bayankitapkurdu Dnzkcmz96 benim sütüm yetmiyor mu acaba diye düşündüm ama öyle olsa gece de uyumaz dimi yani.
Ssultannn bayankitapkurdu canım bence karnının tok olduğuna gazının olmadığına üşümediğine ya da terlemediğine emin ol yine de durmuyosa yarım ölçek ver bence zararsız sonuçta benim ki rahatladı valla akşama doğru verdim sesi çıkmıyo
Dnzkcmz96 bayankitapkurdu böyle düşünme canım . Sürüm yetmiyor diye düşünüp stress yaparsan geri gider eğer göğsünde ağlamıyorsa emerken huzursuz değilse yetiyordur ee bezinede yapıyor diyorsun ozaman sıkıntı yok. Ac olan bebek uyumaz dediğin gibi. Bazen göğüste uyumayı cok sevdikleri içinde emme refleksi gösteriyorlar
bayankitapkurdu Ssultannn saat 7den beri uyuyor birazdan uyanır emer geri uyut diye umut ediyorum. Altı temiz gazını çıkarıyor oğlum hiç terlemiyor ama karnının doyup soymadığını anlayamıyorum. Gerçi bezi hemen doluyor
gmz91 Bizim de 62 günlük bizde aynıyız ya gündüz zar zor kucagımda yarım saat uyku uyursa o da o kadar ağlama krizleri de var ataktan sanırım 14 gün sürüyormuş bu atak da 🙈perşembe de aşı var hepsi üst üste geldi