Eslem_eralp1 İki aylık erkek bebeğim var hanımlar kolik değil aşağı yukarı bu gaz problemi ne zaman biter 😔
Tortilla_ Eslem_eralp1 20 günlükten beri gaz damlasına devam. 2 ay 20 günlük. Gün de 2 bardak kimyon çayı içiyorum. Yemeklerde baharat sadece kimyon ve yemeğine göre nane kullanıyorum. Acı ekşi ne varsa kestim. 4 aylık olana kadar devam edeceğim böyle. Gaz hem bebekler hem Biz için kabus. Bu arada tam gaz çıkarırken eğer yatar pozisyon da işe hemen bacaklarını karnına bastırıp iyice çıkarmasına destek oluyorum
Yorgunanne1 Eslem_eralp1 4 aylıkken çkarır gibi oldu 5.5da tam kendi çkarmaya başladı anason çayı içeblrsnz
Birkoalaanasi Hemen hemen altı aylıkken bitmişti bizim. Oturduğu zaman kendi gazını çıkarıyordu, arada sıkışan gazlar oluyor tabi. Her bebekte farklı 🐒
Eslem_eralp1 Kendi gazını kenidi çıkartıyor aslında çok gaz sıkışması olduğunda yada sancısı olduğunda gazını çıkartmıyor sanırım.dort tane gaz damlası kullandım fayda etmedi şimdi başka damla deniyorum.masajlar yapıyorum kimyon rezene anason çayı veriyorm