prensesannesi4 Kızlar bugün bir aylık kontrolümüz vardı. Kalça çıkışı testini geçemedik normalde 60 olması gereken değer 58 çıktı moralim çok bozuk düzelir mi bu 😞
Mermeral prensesannesi4 hiç moralinizi bozmayın, bizim 2.ayında 58 çıktı çift bez de bağlamadım. İki gün önce çekildik 64 çıktı.
Kurt07 prensesannesi4 üzmeyin kendinizi benim kızımın 31 çıktı iki kalçada aparat işe yaramadi cuma günü ameliyat olacak
15101986 Benim oğlum 59 çıkmıştı bir ay sonra tekrarlandı ve 60 çıktı. Canınızı üzmeyin çift bez takarak düzeliyor
delibirhatun C2205 cocuk doktoru yapmıyor normal ultrasonla bakıyorlar sonuçlar doktora gidiyor siz doktordan öğreniyorsunuz zaten iyiyse bakan kişi de iyi diyor 🌹
Fatmanuraliatilla Limonkizvera Normal çocuk doktorundan aldık ultrasonla bakıldı doktor bakıyor sonuçlara zaten ultrasonla bakan söylüyor bişey olup olmadığını.
Esdoel Bizde yarım gidicez canım 3 ayında gidecektik sokağa çıkma yasagina denk geldi ortalık karışıktı gitmedik 4 ay 17 günlük oğlum bakalım yarın ne diyecekler