-erCansu- Kizlar bı tanıdığım için kan sulandırıcı iğneye ihtiyacimiz var elinde olan varsa gonderebilir mi..🙏🙏 enox,oksapar,kloksan
MuhammedAmine -erCansu- bende 12 tane iğne var ama bir arkadaşa söz verdim buradan oda hamile . Ona sorayım henüz göndermedim o bulduysa size göndereyim
MuhammedAmine -erCansu- bendeki iğne clexane söylediklerin yok ama hepsi kan sulandırıcı iğneler birde tarihi yakın 08/2020 ama Burada ki hemşire arkadaşlar 8. Ayın sonuna kadar kullanılabilir sıkıntı yok dediler
-erCansu- MuhammedAmine hmm tamam soyleerim ona bende ❣️ haber verirsin canım bana inşallah hepsi bulur ne garip ya niye yoksa heryerde
MuhammedAmine -erCansu- bu kan sulandırıcı iğnelerde her zaman dönem dönem bir sıkıntı var 2018 de hamileydim ben ülkede herhangi bir durum yoktu ama benimde çok iğne aradığım bulamadığım günlerim oldu . 🤷🏻♀️
MuhammedAmine -erCansu- sorma ne ağlardım 😏 o arkadaş iğne bulmuş ben size göndereyim İstanbul Esenyurttayım gelip alabilirler buradalarsa değillerse kargoya oğlumla gidemeyeceğim için eve çağırıp göndermeyi deneyebilirim kabul ediyorsa arkadaşınız
MuhammedAmine -erCansu- benim İnstagram yok ama 😟 İstanbul’da iseler Burdan özelden adres vereyim ben