Ahsenmelekinannesi Kızlar ben spiral taktırmak istiyorum ama hangi bölüme gitmem gerekiyor sabah mı öğleden sonra mı gitmem gerek randevu almam gerekiyor mu aç mı tok mu gitmeliyim İstanbul Zeytinburnu da oturuyorum lütfen bilgi verin
FrenchPress Ahsenmelekinannesi süleymaniye doğum hastanesine randevu al önerebileceğim doktor aslı sarıoğlu
AmineGlce Ahsenmelekinannesi hastaneyi arayıp sorsan daha net bilgi alırsın. Ayrıca spiral için hangi bölüm uygun olur sence kulak burun boğaz değil heralde.
Zeynept Kadın doğuma gitmelisin. Önceden randevu al ve bilgiyi doktorundan öğren her doktor aynı yapmaya bilir
Aysgl1997 Kadın doğum bölümüne adetin 3. Günü gitmelisiniz.Ama spiralle hamile kalan çok kişi tanıdım bence başka korunma yöntemi düşünün
Ahsenmelekinannesi Aysgl1997 başka hap kullansam mı diye düşünüyorum ama maddi konuda sıkışık durumdayız
Deletedmom265 FrenchPress ya orada insan gibi doktor varmıydı oranın hemşireleri kadar kötü insan görmedim
Ahsenmelekinannesi AmineGlce canım ters cevap vereceksen ne diye giriyorsun ben de çocuk doktoru sanıyordum
AmineGlce Ahsenmelekinannesi yanlış anlama kötü niyetle yazmadım. Ama yani sonuçta kadın hastalıkları olduğu için kadın doğum bakar normal olarak ..
Aysgl1997 Ahsenmelekinannesi kan pıhtılaşman falan varsa hap önermiyorlar ama sağlık ocakları ücretsiz veriyor zaten
FrenchPress Deletedmom265 bir kaç doktor denedim en rahat kendimi ifade ettiğim bu doktor oldu ama dediğiniz gibi çok suratsızlar
Deletedmom265 FrenchPress suratsız ve kaba bi kez gittim ağlayarak çıktım bir daha gidemedim o zamanlar yeni gelmiştim nereye şikayet edeceğimi de bilemedim