Sehrickr93 Bebeğim 3 aylık 63 cm 5950 gr açık açık yazıyorum doktorum her şey normal diyor ama uzun olduğu için zayıf görünüyor çevremde çok büyük var hepsi bir ağız bu çocuk çok zayıf sen buna bakamıyosun çırpı olmuş sütün mü yetmiyo bilmem ne çok geriliyorum insanlar neden böyle nedennn
oglunasik1anne Sehrickr93 Tombul hantal olunca daha mı iyi oluyormus doyuyorsa ve herhangi bir sağlık sorunu yoksa bu kadar sorun etmeyin. Benim oğlum da 3 yaşında ama 18 kilo boya gidiyor .
annediyeabartmayin Sehrickr93 amaaan benim oğlum da uzun zayıf ama doktor iyi diyor bana da doymuyor yetmiyor mama ver diyip duruyorlar ne olacak 10 kilo mu? Bu insanlar tuhaf 🤦♀️
Birkoalaanasi Onlar hiç çocuk büyütmemiş gibi davranadursun, sizin de bir kulağınızdan girip bir kulağınızdan çıksın. Zayıf olsa neden zayıf, kilolu olsa çok mu yediriyorsuncular bitmez. ☠
bhrtrkk Ayy bu milletteki zihniyeti anlamiyorum bi turlu ne istiyolar kilodan boydan Allah aşkına kilolu olunca saglikli mi oluyo aman boşverin hic umrunuz olmasin banada aynisini yapiyolar siz dogurunda benimki kadar olsun diyorum 😂😂 Artik gina geldi