Aslihn Nasıl oyunlar oynuyosunuz neler aldınız hanımlar ben şuan kartlar var onlarla oynatiyorum ama bı zaman sonra sıkılıyo
Hilerrr Aslihn beş gün kaldı üç aylık olmamıza kartlara bakışıyorum konuşuyorum dans editoruz halı almayı bende düşünüyorum canım senin bebeğin elini uzatıyor mu bişey verdiğin zaman benimki daha tam bilmiyor uzatmıyor ağzına götürüyor emiyo ellerini ne gibi şeyler yapıyorlar sizin bebeişleriniz
iremceren Aslihn çıngırak bu dönemin en popüler oyuncağı, hatta diş kaşıyıcı kısmı da olan çıngırakları tercih edebilirsinzi
kitapkokusu_ Aslihn ben kart aldım 3 buçuk aylık ama dikkatını çekmiyor tutyor bırakıuor çıngırakları seviyor bir de televizyonu gözüne kestirirse tamam ondan iyisi yok
BBM Aslihn oyuncaktan ziyade şarkı açın ve gözlerine baka baka şarkı söyleyin benimki acayip seviyo hep gülüyo 😊 bide karşısında kendi ellerinizi oynatın acayip ilgi duyuyo dikkatli dikkatli bakıyo yani hareketli bi şarkı açıp karşısında şıkıdım şıkıdım oynayabilirsin hehe. Piyanolu oyun halısı da çok oyaliyo seviyorlar.
gezentianne Aslihn Oyun halısı,parmak kukla,kitap okuma,zeka kartları,çıngırak. Şimdi de fisher price eğitici köpekçik aldık bayılıyor ona gülüyor
Deletedmom348 gezentianne Bizimkide oyun halısının üstündeki oyuncakları çekti😂 bırakmayı bilemedi üstüne devrildi ağlıyor😂😂
Bgmbgmbgm Aslihn eline çıngırak veriyorum, zeka kartları gösteriyorum, piyanolu oyun halısında kendi kendine vakit geçiriyor.. sıkılırsa müzik açıp dans ediyorum çocuğumla kucakta, şarkı söylüyorum:)
Aslihn Bgmbgmbgm oyun halısı değilde titreşimli fisher Price nin oyuncaklı pusetini aldım bagzi günler duruyo bagzi günler durmak istemiyo
Bgmbgmbgm Aslihn ana kucağını mı bende o da var sandalye de olabilen ilerde. Ama oyun halısındaki oyuncaklarla daha çok oynuyor ana kucağına göre..
Bgmbgmbgm Aslihn benimki yine emzikle filan duruyor nereye gidersem onunla bebeği de oraya taşıyorum, mecbur durmalı 🤭
BabyGroot Aslihn zeka kartlarından aldım onları gösteriyorum. Çıngıraklarımız var onların sesini çok seviyo ve en çok piyanolu oyun halısını seviyo en uzun onda vakit geçiriyo tekme atıp ses geldikçe daha da heyecanla vuruyo 😃