BBM Neslihannn_ rahatsız etmez heralde diye düşünüyordum da ben o zaman temizliyim en iyisi bende belki daha rahat eder 🤗
BBM Neslihannn_ mama yada sütten dolayıda oluyormuş işte onun zararı yokmuş diye biliyorum ben ama pamukçuk rahatsız edermiş çocuğu.
Neslihannn_ BBM evet ağrı yapıyor tek sıkıntı yok. O zaman de meme biberon reddi yapabiliyor bebislerde. O yüzden çok ilerlemeden iyileştirmek lazım 😊
Neslihannn_ TwinsmomDA en iyisini anne bilir her zaman, size hangisi dogru geliyorsa onu yapin her anne bebeği için en iyisini ister 😊😊😍
BBM minikfare bebeklerin dili hep öyle oluyo işte canım valla sütten mi pamukçuk mu bende bilemedim ama bi iki gün temizlemeyi denicem galiba ben bakayım bi geçicek mi tamamen.
BBM Neslihannn_ evet canım olabilir valla zaten bizde meme reddi var orası ayrı mesele 🙄 bi kaç gün deniyim en iyisi ben gider inşallah belki daha rahatlar
BBM Neslihannn_ valla baya baya beyaz aslında bizim bazen az bazen çok ama dediğim gibi sadece dili o yüzden pamukçuk değildir diye düşünüyordum doğrusu
BBM minikfare valla bak kuzum duruma göre olmadı sende bi kaç gün silmeyi dene eğer çoğalıyor gibi gelirse