Yagmur05 Kızlar Gece yatarken acayip terliyorum su gibi oluyorum 20.günlüğüz 40ımdan önce geçmezmi bu lohusa teri ya 😅
Regen Yagmur05 bende tam tersine sürekli üşüyorum 🤷🏻♀️ Özellikle emzirdikten sonra içim boşalıyor sanki
nurarslnn Yagmur05 40 tan sonra geçmiyor malesef yattığım yastıktan yorgandan Ağrı su gibi kalkıyorum yataktan gece 51 günlüğüz hala geçmedi
Aysekck Yagmur05 bugün bu başlıkta ben açıcaktım😂 3 aylık olduk ama gün geçtikçe daha da terler oldum.Hayatımda ilk defa böyle sırtımdan ensemden suyun aktığını gördüm🤦🏼♀️ Emzirdiğimiz için olabilir mi acaba
Yagmur05 Regen keşke üşüsem 🤦♀️ saç diplerim bile yaş oluyo hoş lavobaya kalktgmdada terim soğuyo bu seferde koşa koşa yataga 😂😂
Rukiye66 Benim 4 ay bitecek hala bitmedi bitcek gibi de durmuyor uyanınca sırılsıklam gibiyim yada bi iş yapsam terliyorum
Kumrum34 Rukiye66 merhaba benımde kızım 5 aylık nerdeyse 3 aydır bu teri cekiyorum sabahları su içinde uyanıyorum saç diplerm ensem sizinde uzun sürmüş ne zaman geçti acaba yada geçtimi
ZeyooZ Yagmur05 ayyyy ne lanet biseymis ben gece ter nedir bilmezdim simdi bi uyaniyorum suyun icindeyim sonra da usuyorum. Bu trr yuzunden su an bogazim sisti cok fena durumdayim 😕
Yagmur05 ZeyooZ benimde o ter yüzünden bademcikler şişti ki suyu bile peteğin üstüne koyup içiyorum 🙄
Papatyam Yagmur05 o terleme olmasa hiç rahatlayamazsınız ama. Sırtınız a rulo yada temiz bez,atlet parçası gibi birşey koyun.hasta olmazsınız
Yagmur05 Nerden açtım postu içim karardı 😂😂 acayip kötü bsy emzirirken yüzüm bile su gibi oluyı bıyıklarım terliyo resmen 😂
Gonul_celen Yagmur05 yok cnm geçmiyor ve bu bizi koş günü hasta edecek her gece su içinde uyanıyorum eskiye göre evet azaldı ama hala var emzirme falan derken üşümeye başlıyorum sonra ısınamıyorum bir türkü böyle bir döngü 🤦🏼♀️
ZeyooZ Yagmur05 ayni ben. Ben lavaboda sac kurutma makinasiyla kurutuyorum saclarimi, sirtimi isitiyorum cunku yataktan kalkar kalkmaz usumeye basliyorum 😕
aysegull Yagmur05 kırkın geçtikten sonra da geçmiyor ne yazık ki . İki buçuk aylığız devam ediyor ter sadece bir tık daha az 😏
Esra___ Yagmur05 benim ilk 15 gün öyle olmuştu su içinde kalkıyordum hatta eşim bi doktora gidelim bu ne böyle demişti sonra geçti bişey farkettim o dönemde çok güzel kilo veriyordum gece terlemelerim bitti ve ben artık kilo veremiyorum