Deletedmom7 Bebeğim sarılık geçirdi yeni doğan yoğun bakıma alındı.20.6 ile girdik 9.5 ile çıktık dört gün sonra sarılı tekrar başladı 14.4’e çıktı kontrole gittik doktor uzamış sarılık dedi yaşayanlarınız var mı önerileriniz nelerdir
nur-nr_123 Deletedmom7 kuzum ban yaşadım ilk doğduğunda 13 dü sarılık ve sürekli en az 2 saatte bir emziriyordum uyuyorsa bile uyandırıyordum bunun tek çaresi emzirmek şimdi herkes onu ver bunu yap diyecekler ama tek çare emzirmek ve ben emzirerek 2 hafta 11 düştü doktorum süper düşüyor böyle devam dedi
Minikhayat_1 @Deletedmom7 bende yaşadım kesinlikle 2 saatte 1 yada her saat başı emzir ve ardından hemen mama ver valla ben öyle yaptım şuan 2 bçuuk aylık bi 15 gün falan olmuştur tamamen sarılıpın geçmesi çok sık ve güzel besle başka bir yolu yok
Minikhayat_1 @Deletedmom7 evet canım almazsa 1 saat sonrada verebilirsin ama mutlaka mama ver belki de sütün yetmiyordur her ihtimali düşünmek gerek ben hala her emzirmeden sonra mama veriyorum bazen almıyor bekliyorum ne zaman yerse ama çok sıkı besledim
Minikhayat_1 @Deletedmom7 valla doktorun bana 100 cc yap ne kadar içerse içsin dedi bende hep öyle yaptım genelde 80cc içiyor fakat hepsini bitirdiğide oluyor maksimum yap ne kadar içerse kısıtlama sakın dedi doktor