Can_imin_Cani Kızlar dün basladim ama kızım asla agzini açmıyor çay kaşığı olarak veriyorum ama yok naptiysam olmadi zorla agzina verdim çıkardı naısl verebilirim başka türlü sizler nasıl veriyorsunuz kızım şurup sandığı için asla acmiyo ağzını 🤷🏻♀️😑
Hll20 Can_imin_Cani ya ben o tarz suruplara pek inanmiyorum. Baligin kendisini yese daha faydalı degil mi sizcede? Yine sizin kararnz tabi. Yorum üstte kalsn diye yaziyorum bu arada belki kullanan önerisi olan vardr
TuubaNil Can_imin_Cani bende 15 aylık kızım için yeni başladım daha doğrusu başlayamadım ağzına alması ile çıkarması ve her yerimizin balık kokması bir oldu. Meyvesuyu içerisine koymamı tavsiye ettiler ama meyvesuyu da içmiyor bilmiyorum bende tavsiye veren olursa bekleyeyim
Kaveda Can_imin_Cani canım yemek yerken yemek veriyormuş gibi yap balık yağını ver öyle dene bi bide meyvelileri varmış ondan alsaydın belki icerdi
Hll20 Can_imin_Cani oğlumda öyleydi malesef😒corbasına kadar yaptım yemedi en son bi süre hic sokmadm eve balık. Sonra tesadüfen kaynvalidemlerde hamsi yapmışlar orada kuzenlerinden görüp yemeye baslamştı☺️İnşallah sizde atlatrsnz🙏
Can_imin_Cani Hll20 inşalla h Allah razı olsun ama bu şurubu boşuna mı aldim hala nasıl yedirecegimi düşünüyorum 🤦♀️