hafsahatun Arkadaşlar merhaba hepinize. Bebeğim beni emmediği için mamayla besleniyoruz ve bugün hemşire ek gıdaya yavaş yavaş başlayabileceğimi söyledi. İlik suyu çorba yaptım. Elma püresi vermemi söyledi. Ben 6. Ayda başlarız diye düşündüm ve Araştırma yapmadan hazırlıksız yakalandım. Benim gib olan öneride bulunacak olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
defnesmomm hafsahatun merhaba, dördüncü ayın sonuna doğru muz ve şeftali püresi verebilirsiniz. Havuç haşlayıp püre yapıp verebilirsiniz. Hipp markasının elmalı sütlü maması var ek gıda için, suyla hazırlayarak ondan verebilirsiniz.
Ikrazumra19 hafsahatun bence baslasanizda sebze ile baslayin meyve ile basyinca tatsiz olan sebzeyi yemiyorlar
Cnprtk hafsahatun bende 4,5 aylıktı başladm meyve pürleri hatta gece yatarken gece maması bile verdm şimdi 7 aylığız
Ecemert34 hafsahatun bnde bugn 4 aylık oldk. Doktora gittk. Mama ile besleniyorum. Doktorum henüz erken. Bı ay sonra beş aylık olduğunda ek gıda değil. Tadım ile baslicaz dedi. Sizin doktorunuz yokmu. Hemsirenin dediğini yapiyosunz. 4 ay ek gıda için çok erken. Ilık suyu çorbada ne demek. İlk 6 ay anne sütü deniyo. Mama verenlerde mama. İyice araştırın ve kendinize çocuk doktoru bulun.
Melisa2700 Tam bende bunu soracaktım 💕 benimde bebeğim 4ün içinde ben ne zaman başlayabilirim acaba ek gıdaya en erken
hafsahatun Melisa2700 biz mama ile beslediğimiz için senden alamadığı gıdayı yiyeceklerden alsın mama da ek gıda çünkü dedi ve hemen başlamamız söylendi
hafsahatun Ikrazumra19 evet sebze haşladım bende. 1 2 gün sebze verip daha sonra meyveye geçerim. 4 aylık bana küçük geliyor. 6 aylık bebek muamelesi mi yapacam bilemedim açıkçası
hafsahatun Cnprtk gece maması derken nasıl mesela. 6. Ayda yemesi gerekenleri verdiniz mi peki. Muhallebi felan
Cnprtk hafsahatun gün içinde meyve vermiştm az az sebze püresi az az tabiöarada süt devam ama geceleri goggly diye bir gece maması var 4 aylık yazıyor zaten üstünde onu verdm
hafsahatun Ecemert34 maalesef doktorda aynısını dedi. Anne sütünden alamadığı gıdayı yiyeceklerden almalı dedi. Tadım bile değil dediğiniz gibi. Keşke tadım olsa. Korkuyorum da bir şey olur mu diye.