EEslem Kizlar 6 aylık olmamiz 1 hafta var bugun ek gidaya baslicaz ama biraz tedirginim sizler nasıl başladınız
Hlal EEslem ben 5.ayinda hafif ttattirmalara başladim yoğurttan,yumurta sarışından corbalardan ve meyve püresi yapiyorum,6.aya giricez sebze çorbasi yapip verixem,instgramda yaziyo tarifler ordan bakarak yapıyorum ,sizde hafif ttattirmalar yaptirin..
Asli123 EEslem ilk önce yoğurt ile başlayıp sebze ile kabak havuç patates buharda haslamalısınıZ.elma armut muz şeftali yaz oldugu için ilk şeftali de verebilirsiniz bu ay böyle geçecek 7.aya doğru yiyebilecegı tarZda oluyor yiyecekleri
BesteArya EEslem Tedirgin olmani gerektircek hic bisey yok aslinda Beslenme tablolari var hangi ayda hangi meyve sebze tuketilebilir diye Arti bebeğin hangi aydaysa mevsiminde olmayanları elemen gerekir Uygun besini bulup buharda haslayabilirsin ve 3 gun kuralina göre minik minik taddirirsin. Zaten doyumluk degil tadimlik basliyoruz. Vucudu herhangi bir reaksiyon gostermiyorsa,ornegin kabak ve havuc mu denedin bu ikisinden bir corba yemegi yapabilirsin ilerleyen zamanlarda gibi ilerlersin..
Hlal Ne güzel yararlı bilgiler paylasiyosunuz tşkler kzlar bende kızıma ne yapacağımı şaşırıyorum bazen,önce buharda yada suda haşlayıp ezip vericem püre gibi yapıp baktım alerjisi yok çorbasını yapacam tamam dir🥰😘instgrmda bı ste var ordan bakıyorum bazen bende