Seilke Bebeğim 4 aylık ilk iki ay 1 kilonun üstünde aldı ancak son 2 ayda toplam 400 gram almış tedirgin oldum baya az gibi bu hafta doktora gidicez ek gıdaya bu ayda başlayan oldumu bu arada sadece anne sütüyle besleniyo sizde durumlar ne
Sema06 Seilke benim kızım da dört aylık 500gram almış ben meyve vermeye başladım ama mama vermiyorum doktor artık hareketlendigi için kilo alımı düşer dedi ama benim ki bir ayda 500 gram almis
Zk95 Seilke bizde ayda 200 300 gram almıştık doktor 4 buçuk aylıkken tadımlara başlattı biz mamayla besleniyoruz ama
demirboy Seilke bir de 4 te 200 300 gram çok duyuyorum ben. Kendim de düşündüm acaba hareketlendikten sonra anne sütü o enerjiyi karşılamada yetersiz mi kalıyor diye
demirboy Seilke evet ilk aylar için az. 300 civarı almıştı ama dr bundan dolayı başlatmadı herkese 4 te başlatıyor. İlerde yutkunma farklı tadlara alışma vs sorun oluyor demişti. Kilo alımı da az olunca 4,5 gibi başladım
Seilke Sema06 önce meyveyle başlamak doğru değil diye biliyorum tatlı diye sonra diğerlerini yemek istemeyebilirmis peki doktorum söyledi sizmi karar verdiniz ek gıdaya
Seilke Zk95 bende başlamak istiyorum ama işte her doktor farklı kimi izin vermiyo onların onayı olmadan da başlamak istemiyorum korkuyorum
Seilke demirboy bizde 3 aylıkken de az almıştı o yüzden endişe ediyorum bu hafta gidicez inşallah inşallah başlatır
Ozgesma Seilke benim kızımda 4 aylık ama koronadan dolayı bir aylıkdan beri düzenli kontrole gitmiyorum ne kadar kilo alıyor aylık bilmiyorum ama banada zayıf geliyor suan bebeginiz kac kilo acaba