Saadetunca Kızlar bebeğim 8 aylık olacak ve hiçbir şekilde biberonu almıyor. Hep anne sütü gittik ama kilo alımı az ve mama takviyesi yapmam gerekiyor 🙄benim gibi olan var mı biberonu tutturabilen ben yapamıyorum iştahsız bir bebekte🥴önerilerinizi bekliyorum🙏
kutsaltiramisu Benim kızım da asla biberon sevmiyor, bi kere çekip sonra eline alıp oynuyor ağzıyla buuuuu yapıyor ucuna. 🙄 Ben de suluk söyledim şimdi bakalım bekliyorum gelmesini. Mama için suluk gibi olanlar var belki onları sever
Saadetunca kutsaltiramisu benimki hiç ağzını açmıyor biberonu görünce kapatıyor denemediğim yol kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum valla Allah yardımcımız olsun🙏😒
kutsaltiramisu Saadetunca https://m.trendyol.com/bebedor/pipetli-alistirma-bardagi-semsiyeli-kiz-p-31775826 ben böyle pipetli söyledim trendyolda fiyatı böyle ama minicaddede indirim vardı 9.90a aldım. Bu pipetli ama mama için googla mama Bardağı yazarsınız seçenekler var onlar pipetli değil tabi mama için. Chicco mama Bardağı var mesela
Saadetunca kutsaltiramisu ben suluk almıstım böyle suyunu içiyor ama cok değil mamayı hiç denemedim tikssinmesin diye suyu da zorla içiyor onla içmez diye acıksacı korkuyorum da