Ogullarinaasikanne Anneler oğlum 2 ay 9 günlük 3 4 gündür 5 6 saat kesintisiz maşallah diyeyim uyumaya başladı. hemşire 3 bucuk saatte uyandır uyanmazsa dedi ama cok derin uyuyor yani kilo alımı da iyi her ay 1 kilo aldı maşallah. sizce uyandırmalı mıyım ???
Fatma4647 Ogullarinaasikanne canım uyuması çok iyi bişey sen elleme bırak uyusun bende hemşireyim bebek uyuduğu zaman daha iyi kilo alır daha güzel gelişir bol bol uyusun 😘😘
Zeynephatice Ogullarinaasikanne benim dr da 1 aydan sonra bırak uyusun acıkınca uyanır uykuyada ihtiyacı var sonra herzaman kendi aynı saatte uyanır alıştırma demişti öyle yapıyorum bende
Barbarosy Bize de doktorumuz 4 saat falan uyusun uyandirma dedi ayni gunlerde bizimkide bazen 5 saat uyuyor 5 saatten sonra uyurken artik geceleri alip emziriyorum
Ogullarinaasikanne Zeynephatice Fatma4647 Leylaninannesi Barbarosy teşekkür ederim bal anneler iyiki varsınız 🙏❣️
Leylaninannesi Artık büyümüş masallah uyandirmaniza gerek yok bizde iki aydan sonra uyandirmadik hiç uykusunu alıp kendi uyanıyor.Doktorumuz bırakın uyusun demişti.