El_mira Merhaba hanımlar bebeğim 2.ay 20 günlük hiç kilo almıyor bende çok korkuyorum acaba bebeğimiz bu ayda kaç kiloydu acaba doymuyormu diye çok korkiyorum
Deletedmom318 El_mira Kilo almadığını nereden biliyorsunuz ? Doktorunuz mu söyledi ? İlk 3 ay 500-1000 gram arası alıyorlar
Aslancikk El_mira canim nerden biliyorsun kilo almadığını kilosunu tartirdinmi…doktoruna sor mama takviyesi vermesi gerek
El_mira Deletedmom318 ya şu şekil doğduğu zaman 3bucuk kiloydu şimdi ise 5 kilo onla doğanlar kilosu bununkinden çok ama
Deletedmom318 El_mira Her bebek maalesef aynı şekilde kilo almıyor 😊 Her bebeğin gelişimi de bir olmuyor. Bence kıyas yapmayın alması gereken kiloyu almış
El_mira Aslancikk bende ne yapacağımı bilmiyorum başını yıkadığınızda sanki koları kırlıçakmiş gibi bende şaşırıyorum beş kilosu nerde diye
El_mira Deletedmom318 ya zaten kilo okadar ünlemli deyil ama sağlıklısı deyilmi onu bilmiyorum bide oğlumda büyle birşey olmadığı için korkuyorum diyelim
Aslancikk El_mira canim boyluysa bebiş göstermiyor dur…ama sen sıkma canını yinede sağlıklı olsun önemlisi bu