BaHarun Kızlar doğum yapalı iki ay oldu tam.Ama arada bi çok az kanama m oluyo her gün değil ama 4 5 günde bir.Acaba içim tam temizlenmedi mi pztsi gidecem doktora,belki bilgisi olan vardir merak ettim 😐
B007 BaHarun Benim sen öyle canım ben de bekleyin şurda belki bilen biri vardır bu durumu Bi de epizyotomili Doğum yaptım hala ağrım var:(
zeynepkumsal BaHarun bende spinal sezaryen oldum benim ilk on gün yoğun adet kanaması gibi oldu sonra lekelenme gibiydi günlük ped koyuyor dum.35gun oldu su an yok diyebilirim.ama saglikocaginda ki hemşire 40gun boyunca ara ara kanaman olabilir bi anda kesilip sonra tekrar gelebilir demişti
B007 BaHarun ben Doğumdan sonra valla pişman oldum normal doğurduguma Doğumum aslında kolay oldu ama sonra çok çektim çok ağrı yaptı oturamadım. Sezeryanda ne kadar sürede ayaklanırıyorsun
Gul_hamad B007 merhaba. Bende kendim dogurdum ama dikislerim vardi tabii. Ama 2 saat sonra ayaklandim. Sadece 2 gun emzirdigimde rahimde agri olustu,o da normal rahim toparlaniyor. Vallah ben şukretrim kendim dogurdugum icin .
BaHarun B007 ben üçüncü gun kalkip geziyodum evde ama zor tabi normal dogum gibi kendi isini gormen vakit alıyor canım
BaHarun zeynepkumsal evet ama benim iki ay oldu canim kirki gectim ben ara sira kanama geliyor korkmaya basladim 😪
B007 Gul_hamad ben mahvoldum gerçekten berbat Bi durum doğurmaktan korkar oldum Doğum anı çok şükür kolaydı 4 saat çektim sancı ama sonrasında bittim diyorum ya hala ağrıyo :(;
Aysnbla BaHarun 70 gün kanamam oldu kanama dediğim lekelenme normal doğum yaptım 110 gün oldu doğum yapalı hala arada bi oluyo doktora sordum korkulacak bişey değil olur dedi