Stellaa Kizlar bebeginize su veriyo musunuz ? Bnmki 2 aylik ve sadece anne sutuyle besleniyo vermem gerekir mi
EsofmanliSevketHoca Stellaa Sütünden bütün ihtiyaçlarını karşılıyor zaten vermene gerek yok , yeterki sen bol su iç 😉
elizinannesi-19 Stellaa ben verdim. 1 çay kaşığı. Hergün olmasa da 2 günde bir falan. Verenler var vermeyenler var. Anne sütü alan bebeklere gerek yok diyolar ama ben öyle düşünmüyorum. Anne sütünün yeri ayrı suyun yeri ayrıdır. Şuan 6 aylık
Arzu-omur23 Stellaa ılk dogdugu andan berı verıom 6 aylık suan. Cunku agzı yapıs yapıstı emmesıne ragmen. Doktorumuz gunde 1 çay kaşıgı ver demıstı. Suan havalar sıcak az da olsa vermelısın bnce. Bnm dusuncem.
Ada_Deniz Stellaa sadece anne sütü ile besleniyorsa gerek yok dedi doktor bana mama veriyorsan su da ver demişti bir de şöyle birşey duydum sen ver içerse ihtiyacı var içmezse yok demişti
Deletedmom413 Elizan_Annesi01 Her karnini doyurma sonrasi vermelisiniz Bide tok oldugunu bildiginizde ara ara gosterin biberonla Susamissa hemen istiyor zaten Yaklasik olarak 125 cc iciyor en az kizim
Deletedmom413 Stellaa Dogdugundan beri hergn verdim agzi pamukcuk olmasn diye emzirme sonralari 1 kez verirseniz suyu bilirmis ve susama hissi olusurmus verirseniz eger aklinizda bulunsun
Zeynephatice Stellaa ben doğduğundan beri veriyorum beslenme aralarında.burda okumuştum herkes çok dertliydi bi ara ek gıdaya geçtikten sonra su içirmiyoruz diyorlardı bence tadını bilmediği için içmiyor oyüzden ben hep verdim