snyyy44 2 aylik bebegim icin onerebileceginiz cocuk doktoru varmi izmir de ozel hastanede olur en azindan aylik kontrollerine goturebilecegim arada bi sıkıntı olursa whatshap uzerinden konusabilecegim bi doktor olursa iyi olur diye dusunuyorum buarada karsiyakada oturuyorum
Ccansuu snyyy44 Görkem astarcıoğlu 🌸hekimanne diye sayfası var ing da çok tatlış bir doktordur kendisi 🎈
midyedolmam35 snyyy44 ege yasam hastanesi doktor salih bey mukenmel bir doktor merve hanımda öyle ama fazlasıyla egolu ben doğduğundan beri merve hanımı tercih ediyordum ama değiştiricem çevremdeki herkes salih beyi öneriyor 1 2 defa mece hanım olmadığı için göstermiştim iyi bir doktir
Swtlna Sertaç ÖZALP, inanılmaz ilgili bir doktor, 17 aylık oğlum, 17 aydır ii ki sertaç beyle tanışmışız diyorum.
sapling Ayazcam kdrcnbln muayenesi kaç lira. Bende çok istiyorum ona gitmek ama tahliller için hastaneye git sonra tekrar oraya falan zor olmuyor mu
sapling Serene arda beye ilk ay gittik bizde ama çok ilgilenmedi gibi geldi başka doktora gittik bizde
kdrcnbln Ahmet Babacan kontrolden çıkışta otomatik olarak rahatmış ve kendinize güvenli şekilde ayrılıyorsunuz 👍
Serene sapling Biz hiçbir sorun yaşamadık. 20 aylığız her defasında yeteri kadar ilgileniyor. Ama tabi bir özel muayene kadar olmuyor. Ama bizim için ilgisi, bilgisi ve önerileri gayet yerinde ve yeterli.
Bgmbgmbgm snyyy44 Ahmet Babacana gidiyoruz biz de memnunuz. Ayşe Özkul, Gevher Arıcan, Talha Akil bunlar da arkadaşlarımın götürüp memnun olduğu diğer doktorlar🍀
sahikakocarslanli snyyy44 nagehan katipoğlu oğlumun dr u çok iyi değil resmen mükemmel bi dr kesinlikle tavsiye ederim
AyselGk snyyy44 merhaba. Mavişehir Park Yaşam’da Perçem Bosnalı. Tatlı, naif üstelik whatsapptan 5 dk içinde ya yazıyor ya arıyor.