Birponcikannesi Mrb anneler 10 buçuk aylık kızım sürekli sırt üstü uyuyor hiç dönmüyor gece bir sakıncası olurmu dolaşım açısından bide sürekli sırt üstü sırtı agrırmı gece sureklı uyanmasının sebebi bu olabilir mi
TazecikAnne22 Birponcikannesi Benim oğlumda 6 ay 28günlük oda hep sırt üstü yatıyor Hatta benim oğlum oturmayı da sevmiyor gündüz vakti de hep yatmak istiyor yada kucakta gezmek onun dışında oturduğum da hep kendini geri yatırıyor
Melinda101019 Birponcikannesi Benim kızda yüzüstü yatmıyor sevmiyor ben hep döndürüyorum ama artık kendisi de dönüyor hep aynı tarafa yatmamasına dikkat ediyorum.
Ccansuu Birponcikannesi kızım da 10 buçuk aylık doğdu doğalı sırt üstü yatmayı seviyor çok nadir yatarak emzirmişsem yan yatar sorun olacağını düşünmüyorum öyle seviyorlar zaar 🎃
Araseymen Ooznrryldz bizde 5 aylığız sırt üstü yatıyor dönmeyi bildiği halde bazen bakıyorum yatağa enlemesine sırt üstü yatmış 🤣🤣 ben yan ceviriyorum arada o bir süre sonra tekrar sırt üstüne geciyor 🤭
Ooznrryldz Birponcikannesi oynarken dönüyor yatağın bi ucundan bi ucuna gidiyor nasıl gidiyor anlamiyorum😇 ama uyurken sırt üstü hep
FerahKuzum TazecikAnne22 oturmasını destekleyici oyunlar oynatmanızı öneririm 😊 örneğin en sevdği oyuncaklarını oturur pozisyonda ulaşabileceği yüksekliklere sabitleyin onları almaya çalşırken dha uzun süre oturacaktır. İlk denemede çok uzun tutmamaya bakın ama zamanla oyuncak sayısı ve etknlik süresini arttırablirsiniz.😊
TazecikAnne22 Birponcikannesi Aynen öyle. Hasta olmadığı sürece götürmek istemiyorum. 4 aylık rutin kontrolüne de gitmedim bilmiyorum ne olacak böyle
Duyguokan Benim oğlum 1 ay 17 günlük sürekli yüz üstü yatırıyor sırt üstü yatırınca uyumuyor. Aranızda böyle durumla karşılaşan var mı ?
Birponcikannesi Duyguokan çok dikkatli olmak lazım yüz üstü allah korusun dönebilir kendini kontrol edemez dikkatler canım
TazecikAnne22 FerahKuzum Aslında oyuncağımız yok bizim 😔 bu konuda eksik miyim 🙄 Tam ne yapmam gerektiğini bilemiyorum aslında ondan. Ne gibi oyuncaklar alabilirim öneriniz var mı?
Ccansuu Birponcikannesi ağrısa pozisyon değiştirirler ya daha kemikleri tazecik onların ağrımıyordur ☺️🌈
Mommy_ Birponcikannesi 10,5 aylık artık dönebiliyordur demek ki rahat ediyor. Rahatsız olsa pozisyon değiştirir.
FerahKuzum TazecikAnne22 oyuncak olması bile şart değil. Çocuklarn en sevdği şeylerden biri tencere kaşık 😊 oturtup bacaklarınn arasna bırakın biraz gürültü çıkarsın ponçik 😊