Oruchatice Kızlar sütümün yetip yetmedigini bilmiyorum göğüs ucumu sıktığımda bazen süt gelmiyor ama bebeğim emiyor göğsümü. Boş göğsü bebekler emer mi
A1s2a3m4 Oruchatice emer canım bebegin emmesi bitince gögsümü sık eger süt varsa 1 damla da olsa gelir cok gelmez zaten bebiş içmiştir
Mgtlh Oruchatice cisli bezinden anlayabilirsiniz ayrıca boş olsa ağlar bence ama siz bol su içip emzirmeye devam edin o emdikce gelir gelmiyorsa bile
Minica_Eylul Oruchatice 40 i çıkana kadar 3 kere 1tl boyutunda kaka yapıyorsa doyuyormuş 👍 40 indan sonra cisli bezlere bakıyoruz.. 250gr margarin kadar cisli bez 24 saatte oluyorsa doyuyor demekmiş ben hep böyle takip ettim 👍 sen hep emzir emdikce süt gelir 😉
Ipekkkkk Oruchatice canım hiç kafana takma sütün yeterlidir ve bebeğin emdikte bebeğine yeteceği kadar süt olacak hiç sorun yapma sen emzirebildigin kadar emzir
Deletedmom334 Oruchatice saat başı emzir, uyurken de 2 saati geçmesin, 3 saat ara fazla, sık emzirdikce sütün artar
Minica_Eylul Oruchatice emmek bence daha etkili bebek çekim gücü çok fazla parmağınızı ağzına koyun nasıl çekiyor görün 😊