_Rukayye Oğlum biraz kalabalık ortama girince o gün akşamı ya da gecesi hiç olmadığı kadar çığlık çığlığa ağlıyor. Nazara bağlıyorum artık bunu.Siz neler yapıyorsunuz nazar için?
Narcicegi _Rukayye ben de 7 şer kez ihlas nas felak ayetel kürsi okuyorum fırsat oldukça. Bol bol okuyun 🙏🏼
fatima _Rukayye bol bol okuyacaksın canım topla girmeden toplumda eve gelince gerekirse topluma gşrmeyeceksin.. maalesef insanımız çok hasetleniyor bebeklere özellikle ben bile elini ayağının fotoğrafını koyduğum zaman kendime sonradan kızıyorum niye koydum diye....
EfdalliTubi Ben her emzirdiğimde ayetel kürsi felak nas ihlas okuyup üflüyorum inşallah da olmaz ben de korkuyorum nazardan 🤲🏻
Oykuzey Mustafa Karataş asıl nazar duası budur demişti. Aşağıya yazıyorum. Telefonuma kaydettim bende, alışkanlık haline getirdim sürekli okumaya çalışıyorum. Nazar duası (mustafa karataş) Euzu bi kelimatil lahit tammeti ve min kulli şeytanin ve hammetin ve min kulli aynin lammeti
Rmeysa058 Kızlar hergün saffat suresini dinletin ve nazar için rukyeler var açın evin içinde seslice okunsun. Yerleri yatak başlığınızı oğlunuzun beşiğini kapı kulplarını dolabınızı sirkeli suyla silin bebeğinizi varsa saf zeytin yağıyla ense kulak arkası alın bilekler ve kalp üstüne yağ sürün aynı şeyi kendinize sirkeyle uygulayın 👍
Premses Rmeysa058 evet ben de hep ev temizliğinde sirke kullanırım nazara karşı çok iyi olduğunu duymuştum 👍🏻
_Rukayye Rmeysa058 rukye ayetlerini nasıl da unuttum çok teşekkür ederim.saffat suresinin nazara etkisi olduğunu bilmiyordum
NAZENDEM _Rukayye Kabe tv var ben sureklu evde aciyorum sesli kuran okunuyor tavsiye ederim. nas felak ayetel kursi bol bol okuyup ufleyin bebeginizin adini bide annesinin adini soyleyerek okuyun.
Rmeysa058 _Rukayye canım saffat suresi kötü varlıklak için pis nefis için birebir mesela haftada 1 günde bakara suresi okunsun evde çok faydası var gerçekten 😊
Deletedmom006 [bilinmeyen] amcam imam. Rukye dinletiyim mi dedim arkadasim tavsiye etti dedim. Bana kizdi. Her rukye iyi degildir cok daha sikinti yapr dedi. Kafaniza gore is yapmayin dedi. Tehlikeli isler dedi😕
_Rukayye Deletedmom006 Evet öyle bi durum da vardı malum sadece nazar için değil 😰 uyardığınız için teşekkürler