Selmayusuf Merhaba hanımlar 🙂 malum yaz ayı sivrisineklerle uğraşıyoruz. Oğlumun kolundan parmaklarından yemişler dün gece çok kötü kaşınıyor şişmiş. bu gece yatarken off un spreyini kollarına sürsem bebeklere zararı olmaz demi. Oğlum 23 aylık
EG9 Selmayusuf instagramda mühendisinoğlu adlı bir kullanıcı bu tarz ihtiyaçları içeriklerini inceleyerek öneriyor bence takip edin sinek kovucularda da önerileri vardı
Selmayusuf Tamam teşekkür ederim hanımlar aklımda soru işareti vardı zaten sıkmadım. Dedğinz markalara bakacağım.
MarlaSinger Selmayusuf uyuyunca o şişliklere feniroll sürüyordum kaşıntı baya geçiyordu. Kızım 8-9 aylıkken
Selmayusuf MarlaSinger çok kaşıyor ya üzerime ellerini sürtüp duruyor. Beyaz sabunla suyla yıkadım biraz rahatlasın diye. Şuan annem gildeyim bi yere de çıkamam evde sudocrem vardı rahatlasın diye bir de onu sürdüm. Baya da kabarmıştı şişmişti yani.
Selmayusuf MarlaSinger aynen iz kalmıyor da. Kaşınıyor diye ben rahatsız oluyorum yavrum koltuğa da sürtüyor elini kaşımak için.
MarlaSinger Selmayusuf biliyorum bende yaşadım çok kötü ya sinek olan odaya bi fesleğen alın yani yattığınız odaya en azından gelmez.
Selmayusuf MarlaSinger of hiç iyi değil ya. Kendi evimde mahalle de sürekli ilaçlama yapılıyor sinek yoktu. Buraya geldim beni bile ısırmış 😅
Kusannesi Bebeklere kullanılmasını uygun bulmuyorlar yetiskine nile zararlı badger vb givi bitkisel içerikli sineksavarlsr var trendyoldan bakabilirsin