Efendikadin Arkadaslar 20 günlük bebeim geceleri sürekli aglio acaba kulak agrisimi gaz mi bazıları kulak diyor bazilarii gaz diyor
nursocum Efendikadin sanırım bebeğiniz kolik gaz ağrısıdır sıcak tutun ayaklarını karnına kiraz çekirdeği kemeri bağlayın bide kundak yapıp yatırabilirsniz bol masaj tabi
EG9 Efendikadin kulak ağrısı ise kulağına yaklaşıp ılık nefes verip hafiften uuuu uuu yaparsan rahatlar belki o şekilde anlayabilirsin. Bi de manevi olarak da rahatlamak için ayetel kürsi okuyabilirsin anlık sinirini alıverir
Ruyamm Efendikadin bende o fitilden kullanıyorum doktorum çok kıvrandığı zaman koy dedi öyle yapıyorum yarım saat sonra etkisi oluyor her zaman gaz çıkarmıyor arada çıkarıyor tam yapıyor ozamanda ağrısını alıyor ama gaz yapmasada
Ruyamm Efendikadin valla bilmiyorum yüz üstü yatırıp sırtını sıvazla bi eskile böğür derler öylemi oldu acaba
EG9 Efendikadin doktor değilim evet kesin diye konuşmak istemiyorum ama annemler ananemler hep bu şekilde söyler bi bildikleri vardır muhakkak