Ayonuz Bebeğim 6 aylık bir haftadır uyutmaya çalıştığılda ağlama krizine giriyor öncesinde gayet iyi ama uyutmaya başlayınca hemen krize giriyor öyle bir ağlıyorki ortalığı yıkıyor başına gelen var mı normal mi acaba geçici birşey mi
Zask Ayonuz 6 ay 10 günlüğüz. Aynıyız. Gece gündüz uykuları mahvoldu. 2 diş çıkardı ve atak dönemindeymiş 🤷♀️
Dolunay4 Ayonuz benimde bu durum var🤷🏻♀️ her akşam aynu şey uyuyana kadar sinir krizi geçiriyorum neden bilmiyorum ağlayarak uyuyor 😑
Ayonuz Sunaabayramm evet şimdi baktım internetten atak haftasına girmişiz 28 gün sürecekmiş allah yardımcım olsun
Ayonuz Sunaabayramm ya inanın uyku saati gelsin istemiyorum öyle bir ağlıyorki içim dayanmıyor çok üzülüyorum önceden böyle değildi 28 ğün zor geçeçek😥
Ayonuz Zask benimki de 6 ay 3 günlük diş de çıkarıyor gece hiç ağlamzdı emer geri uyurdi şimdi gece beşik sallıyorum gündüz ağlama krizi balkondan eve girmek istemiyor belim fıtık oldu
Zask Ayonuz Evet aynen. Ayakta sallamazdım ama geçen gece dayanamadım 2 saat boyunca ayağımda salladım bacaklarım uyuştu. Eşimi uyandırdım sağolsun 1 saatte uyuttu. Mışıl mışıl uyurken 3 saatte zor uyuttuk. 😒
Zask Ayonuz Amin inşallah. Bizim 1 köpek diş kaldı çıkmak üzere. Atak bitimine de 7 gün kaldı. Bekliyorum 😊
Ayonuz Dolunay4 benimki gece gündüz aynı uyku saatinin gelmesini istemiyorum hari mümkün olsa uyutmayacağım