mucizeelifinannesi 7 aylik bebegim var.bu ayki kontrolumuzde doktorumuz kefir onerdi.bebeklerinize kefir iciriyormusunuz.eger iciriyorsaniz gunde ne kadar iciriyorsunuz.birde kefir ile yogurt mayalayan varmi aranizda
Zeyno111 mucizeelifinannesi Ayda 1 hafta 10 gün falan anca içiriyorumdur 3 öğün yaptığım için yoğurtta yediriyorum o yüzden kefire yer kalmıyor yoksa çok faydalı muz falan ekliyorum rahat içiyoruz 😇
Zhnce mucizeelifinannesi ben içimin kefirini aldım.iki gün 1er çay bardağı içirdim Oğlum iki gündür aşırı derecede pişik oldu önden arkaya kadar pötürlük var Normalde pişik olan Bi çocuk değil kefir sanırım onda ters bi etki yaptı uzunca bi süre içirmem Bu arada oğlum 21 aylık
neyzen15 mucizeelifinannesi içimin laktozsuz kefiri var ondan tavsiye eserim gaz yapmıyor ne kadar içeceğine kendi karar veriyor bebiş çay bardağına koyuyoryz kaşıkla içiriyoruz doyunca kafasını ceviriyor😊
mucizeelifinannesi Zeyno111 cok tesekkur ederim bende gunluk azar azar yogurtlarina katmayi dusunuyorum
Zeyno111 mucizeelifinannesi Tabi ki çok faydalı bende yoğurdum bittiğinde alıyorum özellikle dışarıya bir yere gittiğimizde mesela alıyorum yanımda meyve az ekliyorum öyle veriyorum 😇