Zeynepmeryem01 Bebeğinize kek veriyormusunuz benim kızım çok seviyor bi zararı yoktur heralde demi? 😊😊😊
VERA19 Zeynepmeryem01 Bebek keki yapan arkadaşlar var ben hiç denemedim tarifte bilmiyorum ama üstte kalsın görürler🙂
Naz_N Zeynepmeryem01 2 yaşına kadar tuz ve şeker verilmemeli diye okumuştum bi yerde ama genel olarak da 1 sene diye biliyorum🙄 Kendi yediğiniz kektense bence vermeyin, bebeğe özel, daha uygun malzemelerle kekimsi bir şey deneyebilirsiniz🤷🏻♀️
Eminos Zeynepmeryem01 su an 14 aylik ama o zamanlarda da veriyordum normal kakaolu sade ev yapimi kek verdim 7 aylikken filan veriyordum
Zeynepmeryem01 Story00 normal kek yapıyorum ama çok az şeker ve kuru meyvelerle alerjik değil çok şükür rahatım o yüzden 😊
Esra1986 Zeynepmeryem01 bende keci boynuzu unu ile yaptım dün canım şeker katmaya gerek katmadan şekerli oluyor bildigin içine muz elma rendeledim tam buğday unu ile yumurta yoğurt zeytinyağ çok enfes oldu 2 gündür yiyor kızım 10 aylık olduk bgn öyle dene istersen sende
snyck Zeynepmeryem01 1 yaşına kadar bebek keki yaptım kızla pekmezle tatlandırdım sonrasında birazda olsa bizimkinden veriyorum çok sakınmıyorum havuçlu tarçınlı cevizli keke bayiliyo genelde onu yapıyorum sade yapmıyorum