Rabiameh Kızlar sütüm olsun diye yiyorum . ama olmuyo aldım başımı gidiyorum . hem emzirip hem nasıl zayıflaya bilirim.
Deletedmom_36 Rabiameh sutum olsun diye sadece su ictim yesil salatalar yedim ozellikkle roka dereotu uzerinede nar ayiklayarak☺️Sabahlari 2 yumurta yedim 11 aylik kizimin hala ana ogunu suttur bu surede hamileyken aldigim 14 kiloyu geri verdim + 4 kilo daha verdim☺️
miniktavsanim Rabiameh bende süt olsun diye aynen ve baya kilo alıyorum almaya devam😁😁😁😁ne diyelim yavru kuşlar Sağolsun aç kalmasınlar 🥳🥳😇😇😇🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙🎀🎈
Senemsu Hamur işi, tatlı, kızartma bunları hayatından çıkar. Leslie ile evde spor yap. Suyu da ihmal etme. Verirsin
Rabiameh Deletedmom_36. Valla canım yemeği bi kadar çok yediğim halde öle ahım şahım bir sütüm yok . yetişmiyo bilen
Efe123 Rabiameh bebeğin ek gıdaya geçmesini de bekleyebilirsin böylelikle sen eğer diyet yaparsan sütün etkilenmez ama en iyisi bir bilene doktora danışmak
Kuzu Rabiameh ben varım 53 kiloyum her gören bu çocuğu sen mi dogurdun diyo hatta bazıları yeter artık kilo verme çok zayifladin diyorlar hiç birşey yapmıyorum gece 2 de bile yemek yer yatarım
Annekeki Kizim 5 ay 18 gunluk. 59la hamile kalip 75 ile doguma girdim suan 57 kiloyum. Nasil verdim yemedim😬kizimin sut alerjisi var haliyle kek kurabiye paketli gidalar tatlilar yasak. Bol bol saglikli beslenmek zorundayım. Sutu yapan sey bol su. Yesillik bulgur derken cok sukur sutum etkilenmedi.
Rabiameh Annekeki bende 64 le hamile kaldım kuzum 77 ile doğurdum. Doğumdan çıktım 66 ya düştğm sonra sütüm olmadı aman çocuğum doysun emsin diye baya yedim kızım 5 ay 5 günlük ben 70 kilo olmuşum