Prensesalyamira Kızlar merhaba kuzuma bandana ve şapkalar almak istiyorum güvenilir site yada instagram sayfası bilen yada alıp memnun kalan var mı
AselZeynepli Prensesalyamira merhaba instagramda ucuz_bandana diye bi sayfa var oradan alisveris yapmistim fiyatlari da uygun bakabilirsiniz
Alminam Prensesalyamira Sussuto bandanalarina bayılıyorum Ilays beauty bereleri tokaları muhteşem Kubunun mutluluk atölyesi Eylülün atolyesi Pembem_bandana
G_ADAN Prensesalyamira durunun bandanaları var bende ordan alacağım. Anne kız için de yapıyorlar bone bandana her seu cok güzel ve asırı uygun
irmiiik13 AselZeynepli bende ordan aldım aşırı kötü kokuyodu kumaşı yıkadım hala geçmedi sizinkide kokuyormu
Aaylin AselZeynepli bende ordan aldim kizimin tokalarini bekledigimden cok daha guzel geldiler, ozellikle tuylu bandanalar.
Sevde123 Ben durunun bandalarindan aldim daha hamileyken çok güzeller özellikle boneleri aşırı güzel tavsiye ederim
tutu11 Prensesalyamira durunun_bandanalari diye bir sayfa var. Ben almadim ama alan cok var. Çeşit cok ve fiyatlari uygun
AselZeynepli irmiiik13 aa yok canim benimkilerde koku yoktu neden olmus acaba sordun mu sayfa sahibine canimm
Premses Prensesalyamira https://instagram.com/cici.bandana?utm_source=ig_profile_share&igshid=10tkt600reny0 Bu site çok güzel canım ..hem de kapıda ödeme var 👍🏻 Tavsiye ederim ben burdan bir çok model ve desen aldım
Rabisss Prensesalyamira instagramda tinimini bandana kızıma bere ve bir sürü bandana yaptırdım. Hem malzemeleri kaliteli hemde kısa sürede geldi. Çok memnun kaldım ❤️