Premses Anneler kız bebeklerinizin kulaklarını ne zaman deldirdiniz veya deldirmeyi düşünüyorsunuz ?? Henüz ben de deldirmedim ama çok hevesliyim 🌼😌
Zeynepeymen Premses 3 yasındayken deldirdm snra çok pişman olmştm cok agladı gece fln hic uyumadı kendisi büyünce deldirseydi keske nie böle bişey yaptm die suçlanmıstm
[silindi] Premses bir yerde kıkırdak yapısının gelişmeye devam ettiği için erkenden kulak deliminin yapılmaması gerektiğini okumuştum. Bu yüzden en az yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum.
Eliftuba Çok mu gerekli ki ? Ağlamasına dayanabilcek misiniz 😢 kendisi isterse deldirsin süs için canını yakmaya değmez bence bebeklerin
Premses Kız bebeklerine çok yakışıyor kulak delimi annem de küçükken deldirmiş iyi ki de öyle yapmış bana ben hayatta deldiremem şu yaşımda korkarım ..kendisinin farkına varmadan yapılması daha mantıklı geliyor bana bakış açısı, aile yapısı önemli tabi 👍🏻
Mhlkoyku Premses ınstgramda bi dr un sayfasında 3yaşında önce deldirilmemesi gerekiyormuş. Elleri kıyafetleri vs. Takılıp kulağında yırtılmaya sebep olabileceğini ve durumla sık karşılaştığını okumuştum,
nurayuzun Premses 6 7 aylıkken deldiricem inşallah çok ileri bırakınca olmuyot kuzenimşn kızı şuan çok deldirmek istiypr ama korkuyor deldiremiyor 8 yaşında
Papatyam1703 Premses bende darıcada oturduğum halde yüzyıl hastahanesinde Metin Trabzona gidiyorum naif biri sizi dinliyor sorduklarınıza cevap veriyor telefon numarasınıda veriyor muayene ücreti 110 tl
Bebegim BM’de deldirmeye düşünüyorum 6 aylığız yapsam mı kararsızım canı acırsa die düşününce vazgeçiyorum bi yandanda erken deldirmek DHA iyi olur diyiyorum ☺️
Premses Bebegim canım benim annem 6 ayda beni deldirmiş bir şey olmamış fakat günümüzde doktorlar pek önermiyorlarmış 1 yaşına gelsin öyle yaptır istersen garanti olsun ☺️