Hacer7 deleted2310 bizim 29 günlük şuan da kokuyor hem süt hem de mama kullanıyoruz mama dan olabileceğini düşünüyorum
Yabrukus deleted2310 benimki 2,5 aylık ama 2. Aydan beri kokuyor sadece meme emiyor olabilir yani bizim yediklerimizde etkiliyor olabilir
deleted2310 Dilara55 hayır hiç almıyor böyle çok değil ama mesela yaptığında anlıyorum artık koklayarak
deleted2310 Dilara55 yani koku dılında belirti yok rengide normal çok şükür bebeğimdede başka problem yok bilmediğim için danışmak istedim
Dilara55 deleted2310 O zaman bence büyük olasılıkla bunun nedeni sütünden geçen gıdaların bebekte farklı reaksiyon göstermesi olabilir . Yani senin yediklerinde de etkileniyor olabilir
KbrArya Benimde kızım 2.5 aylık sadece anne sütü alıyor kokuyor çok normal değil mi idarırı bile kokuyor doktora sordum ek gıdaya geçince daha çok kokucak dedi .
Banum deleted2310 canim benim senden besleniyor yavrucak. Sen ne yiyiyorsan artik ondan oyle kokuyordur kakasi annesi. bizde de durum arada oyle.
deleted2310 Feyza123 evet onlardan kokarmış biliyorum ama ben ikisinide hiç yemem 🤦🏼♀️ Ama sanırım benim yediklerimden yine aynı kapıya çıkıyor