Selo Kızım üçbuçuk aylık ve arkadaşım eşşek şarkısına bayılıyo onu dinlerken mutlu oluyor gülüyor sakinleşiyor sizinkiler hangi müzikleri seviyor🤗☺️😊
ayazlianne Selo 😀😀 benim bebeğim hamileliğimden beri ido tatlıses-sen duyunca aşırı hareketleniyordu. Hala öyle😀 Uyumak için süpürge sesinden Dandini Dandini dastana ya terfi ettik😀
Ctnayse Selo soner arıcanın kuzey diye bir çocukla düeti var hayat bayram olsa şarkısı benimkişerde ona bayılıyor
Brglbray 😂 benim bebe ankara pyun havası dinliyor favori şarkımız erik dalı ve hıçkırık tuttu beni. Arada rap şarkılarımoz var onlar açılınca bayılıyor resmen 😂 ana kırık baba kırık olunca napcan😅 çizgi film şarkılarını beğenmiyor beyefendi durmuyor ama anlara oyun havası çıksın tamam uykuya bile geçiyor onunla 🙀
Hakanleylaorkun Selo biz de kadr ve Esra mashup. Kendinden geciyo. İnsallah seside annesi gibi güzel olsun 😘❤️🤗
Tugbasaydam Benim oğlumda esma-ül-hüsna ilahisi ile uyuyor onuda burda bi arkadaşdan duymuştum gerçekten çok işe yarıyo açıyorum onunla birlikte hemen susuyo uykuya geçiyo 😀
Ctnayse Tugbasaydam bende esmaül hüsna açıyorum 👍🏻 Doğduklarından beri arada ninni açıyorum ama ninnide çeneleri düşüyor.
Ayb Arı vız vız vızı benimki de seviyor bir de subadap çocuk diye bir grup var onun çekirdeksiz domates ve sivrisinek, ornitoreng şarkılarına bayılıyor
AlpBebek Selo Bir gün beş küçük ördek, saklanmışlar yüzerek, anne ördek vak vak demiş, dört ördek geri gelmiş... 🙃👶🏻🥰