ElifAlmila Slm kızlar 1 aylık bebeğim var bu sıcak yaz günlerinde bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz benim kızım isilik oluyor sürekli acaba kalın mı giydiriyorum bilemiyorum ?
idilikra2208 ElifAlmila bence kalın giydirdiğinizden oluyor, Yaz geldi artık üşüyecek diye düşünmeyin ince giydirin
Yigitefem ElifAlmila Benim oğlumda 1 aylık erzurumdayız yani ne kadar sıcak olabilir doğduktan 1 hafta sonra isilik olmaya başladı doktor losyon verdi kullanıyoruz geçti ama bu seferde cildi çok kurudu
ElifAlmila Papatyaseverr normal iç badi külotlu corabı ve tulumu oluyor genelde. Kısakol şort için falan cok erken değil mi ?
ElifAlmila Yigitefem bepanthol sensiderm önermişti dr. Ama ben sütümden damlatıyorum yüzüne ama evet kuru yüzü
ElifAlmila aybukemom ozaman size göre ben baya kalım giydirmişim 😊 hemen üst çıkartma işlemine başlamalıyım 🤦♀️
aybukemom ElifAlmila ayağını sıcak başını serin tut diye boşuna dememişler ,bebeğin küçük penye uzun pijamalar giydir onlar serin olur üstüne de kısa kollu giydir ☺️
sevgice ElifAlmila alta bi kısa kollu zıbın üste de uzun kol incecik bi tisort kumaşından bi şey giydirin. Eviniz 24 derece üstundeyse sadece zıbın bile yeterli.
AysennHED ElifAlmila adana sıcağı üstüne elektrik te yok klima açamıyoruz sıcaktan uyuyamıyor emmiyor bende cıtcıtlı body bıraktım sadece üstünde ayagında da corap var sadece aşırı sıcak var 🥴
Cigdem20 Benimde bebeğim 32 günlük bende ne giydireceğim konusunda kararsızım o kadar çok kısa kollu şort falan almıştım bazıları küçük bile gelecek daha hiç giydiremedim ev 26 derece ama biz bile hala üşüyoruz 🙈
guney_ve_sarpin_annesi ElifAlmila bir citcitli atlet ve bir alt /ust takim yada bir citcitli atlet pamuklu tulum. Akşam yatirirken pamuklu ince bir örtü