Selvaelyennn Pinkmoms çoookkk aşırı dökülüyordu benim oğlumun. Şmdi altı aylığız durdu artık. Dökülüyor yerine yenileri çkıyor canım merk etme
Pinkmoms Mom9 1,5 yaş için sordum 😔 b12 düşük cıktı ama 5 gündür iğne yaptırdım acaba iğne hemen etki ediyor mu yoksa biraz zaman alıyor mu
Pinkmoms Gamzesilamina uzman cocuk doktoruna götürdüm gerekli kontrolleri yaptı b12 düşük çıktı ve dedi ki günlük 50 adet saç teline kadar normal
Sevda6767 Pinkmoms dün ben de başlık açmayı düşünüyordum kızımın dökülüyor 22 aylik. Yastığında görüyorum test falan yapmadık son aylarda. Değerleri nasıl bilmiyorum ama ben de korkuyorum Allah korusun bişey mi var diye
Pinkmoms Sevda6767 ben test yaptırdım canım sadece anne sütü alıyor yemekle pek arası yok beniö b12 depom boş olduğu için onun da boş o yüzden pazartesi gününden itibaren B12 iğnesine başladık çok şükür diğer sonuçları güzel çıktı 🤲🏻
Gamzesilamina Pinkmoms henüz götürmedim aşırı bi dökülme yok şuan için ama götürmeyi dusunuyorum tabi
Sevda6767 Pinkmoms benim kızım da 19 aya kadar sadece emdi diyebilirim. Şimdi de pek yemiyo yemekle sizinki gibi arası yok. Şu virüs iyice azalınca götürüp yaptiracam bakalım. Büyük ihtimalle bizim de değerler düşüktür. Başka sıkıntı olmasın da
Pinkmoms Gamzesilamina bizde de öyle bir iki tel oluyor ara dq 6 7 adet olabiliyor insan endişeleniyor yine de size de geçmiş olsun 🤲🏻😊