BalDoruk Kızlar eskiden çok sivilcelerim vardı. Paketli gıda tüketmeyi bıraktım sivilcelerim geçti. Fakat küçük küçüj gözenekler kaldı. Fondoten sürünce de oralar göçük göçük duruyor. Bildiğiniz gözenek sıkılaştırıcı var mı? Gerçekten memnun kaldığınız.
Deletedmom229 BalDoruk eczane de madecassol diye bir krem var fiyatı 30₺ onu kullan baya etkili ciltte ben 20 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım pahalı şeyleri almayın derin
Thesra BalDoruk Benefit markasının gözenek küçültücüsü oldukça başarılı🙏🏽 Ve fondoten öncesi mutlaka baz kullanın farkı fark ediceksiniz🥰
AryamH Deletedmom229 ben onu kullandim internette gormustum bildiginiz yuzum yandi kipkirmizi bir gun boyunca gecmedi yani her cilde olmuyor
Deletedmom229 Ademinee 20 gündür kullanıyorum tenimi baya açtı sivilce lekelerimi de açtı ama her insanda bir olunuyormuş bazısı kızarıklık yaptı diyor da ben çok memnunun artık sürekli olarak kullanacağım biterse zaten 30₺ çok birsey değil
A1s2a3m4 Hemanjiomluminik evet baz cok fayda ediyor makyaja baslamadım 5 dk önce sürün ben farmasinin gri renkte olan Bi bazını sürüyorum ismini unuttum ama hemen hemen herkes bilir onu netten arastır istersen cnm Bi
A1s2a3m4 Hemanjiomluminik cok memnunum en iyi ve en cok kullanılan baz cesitli o kdar guzel ki ilk kullanımda fark edersin zatn
Hemanjiomluminik A1s2a3m4 benim cildiö yağlı diye tereddüt edip alamamıştım ama deniycem hem uygun fiyatı