Cemre20 Arkadaşlar bebeğim ne kanguru da duruyor ne bebek arabasında duruyor dışarı hava almaya bile çıkamaz oldum bunaldım artık 3 ay 18 günlüğüz bir bebek neden bu kadar memnuniyetsiz ve huysuz olur sizinkiler de boylemiydi biz çocukla gezmeye gidemiycekmiyiz hiç bakıyorum dışarıda milletinkiler arabada uyumuş kanguru da uyumuş biz niye böyleyiz korkumuzdan evden çıkamıyoruz ya
Deletedmom238 Cemre20 benim ki kanguru da hiç durmadı aldığımız öyle duruyor arabasına da başlarda çok ağlıyordu sonra alıştı
Linamerve Cemre20 aynı benim kizim şuan 6.5.aylik hala aynı terane huysuz ağlıyor. Etrafı izleyeceğine surekli ağlama modunda
GameProMom Cemre20 o zamanlarda aynı benimkide öyleydi , 8 aylık olduk daha yeni yeni alışıyor arabaya ve kanguruya , oda 2 saat dışarda durcaksam 1 saat arabada dursa yine iyi diyorum 😂
Ssunal Cemre20 bir yere gitmeseniz bile evde oturtun bebek arabasına. Benim kızımda ağlıyordu. terasa koyduk arabayı. Hergün bindiriyorum artık alıştı. terasa çıkardığım an kollarını uzatıyor arabaya binmek için 😂
miraninannesi18 Cemre20 kanaguruda hic durmuyor canm su aralar bidaha denemedik kanguruyu. Fakat bebek arabasina aglarken koyuyorm aninda suyuyor ve uyuyor😄 hattaeve donusu bir sekilde hissedip yine aglamaya basliyor kapinin onune gelince hahaha
MuhammedAmine Cemre20 Bende öyleydim ne zaman biryere çıksak koşarak eve gelirdik ne yapsak durmazdı 1.5 yaşında hala öyle 🤪 ama allahtan yürüyor koşuyor herşeyin farkında eskisi gibi eve koşmuyoruz 🙄 Bazı bebeklerin fıtratı bu . Kabullenmekte başka çare yok 🤷🏻♀️
Cemre20 MuhammedAmine bende bir an önce yaşına falan girsin diye dua ediyorum o zmn biraz da olsa kendi kendini oyalar diye umut ediyorum zor bebek oluyo bazıları gerçekten
GokturkAlp Cemre20 Kanguruda rahat edemezse ağlar. Bebek arabasına da alışır, sıksık koy arabaya çıkar. 3 gün sonra ağlamayı keser. Sabah uyanınca emzirdin ya, koy arabaya yürüyüşe çık, hem karnı tok olan bebek çok huzursuz olmaz belki arabada uyur bile.
Cemre20 GokturkAlp evet kanguruyu hiç sevmedi zaten kucağımda bile yüzü bana dönük durmayı sevmiyor ters yönde durmayı seviyo hadi onu geçtim bebek arabasına alışsın onada razıyım hergun 1er saat arabayla çıkarsam alışır belki öyle yapıyım o zmn bu virüsten dolayı çocuk doğdu doğalı eve hapis