Blackcat Kızlar 29 günlük bebeğim var akşam 6 dan gece 2-3 e kadar uyumuyor surekli mizmizlaniyor gazı da yok olsa bacaklarını karnına çeker ağlardi bu durum normal mi ne zaman geçiyor ?
Aycalyaa Blackcat canım kolik olabilir mi belli saat aralığında uyumuyo demissin ya da ortam sıcaklığı veya pişik gibi ya da karnı tam doymamış alti yas falan gibi durumlardan da kaynaklanır zaten geneli
gizemelifbas İlk bir ay benim kızım hiç uyumazdı 😂 40tan sonra bi anda değişti bi derdi vardır mutlaka üzeri kalındır istanbulda oturuyorsanız çok sarıp sarmalamayın mesela ya da pişiktir uyurken destek istiyordur sallanmak, anne kokusu vs.
Blackcat gizemelifbas salliyoruz sonra hemen uyaniyo😀 urfada yaşıyorum üzerine sadece Penye battaniye örtüyorum diğer saatlerde uyiyor o saat aralıklarında uyumuyor
gizemelifbas Blackcat başladı canım iki aylık şuanda gece 12-1 gibi uyuyor 4e kadar emiyor bir buçuk saat sonra geri uyuyor 7 buçuğa kadar sonra 9da tekrar uyku ve 11de uyanış
Neselibebek Daha çok minik annesi uyku sistemi yok gece ile gündüzü bilmiyor 40ından sonra yaklaşık 2 aylık olunca alışır uyumaya